بختیارزاد مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 2570 عنوان پسر جدی و جذاب و پولدار .یا شوخ طبع مسخره و مهربون .؟ 429 بازدید | 19 پست ک دو دقیقه عادی نمیتونی پیشش بشینی .از خنده پاره میشی ۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس 1403/01/31 | 13:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13569 مورد اول ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
notlaaa عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 11538 پسر اولی که پیش من دومی باشه گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵
ایتادوری عضویت: 1402/04/23 تعداد پست: 2552 اونی که موقعیت شناسه و به موقعش جدیه و به وقتش شوخی میکنه گل پاسخ داد: «اَبله! گمان میکنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود میشکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال میکند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13569 مورد اول به شرط اینکه با خودت مهربون باشه ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
hey_hey عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 36563 هر گل یه بویی داره😐😬 بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
بختیارزاد مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 2570 پسر اولی که پیش من دومی باشه نمیشه باید یکی انتخاب بشه فقط با همون معیارایی ک گفتم فقط داره .حالا انتخاب کو ۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس
notlaaa عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 11538 نمیشه باید یکی انتخاب بشه فقط با همون معیارایی ک گفتم فقط داره .حالا انتخاب کو ۲ گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵
بختیارزاد مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 2570 نمیشه یه آقا پسر همه گزینه هارو داشته باشه ؟😂 ن فقط نصف .هیچ پسری همشو نداره ۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس
بختیارزاد مدیر استارتر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 2570 اونی که موقعیت شناسه و به موقعش جدیه و به وقتش شوخی میکنه این موردو نداریم متاسفانه ۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس
سپاسگزاري عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 4227 اونی که خنده رو هست و شوخی می کنه اما به بشرطی که باد معده تتتت را بتونی کنترل کنی 🤣🤣🤣🤣🤣