2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل میشه بیاید

1365 بازدید | 75 پست

سلام خانمها،، میخواستم بدونم شما چطور با همسرتون حرف میزنید و درد دل میکنید،،،، اخه من هروقت از چیزی ناراحت بشم و گله کنم همسرم یه بحث رو قهر راه میندازه خیلی احساس خلا و تنهایی دارم اصلا نمیدونم چطور کنار بیام خسته ام از بس حس نیازم رو سرکوب کردم

حرف نمی‌زنم💔

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اول‌های زندگیمون گله‌هام از خانواده ی همسرم که واقعا فاجعه بودن رو اینطوری بهش میگفتم 

میدونم اینارو باید ب دوستم بگم ولی بهترین دوستم تویی و دلمم نمیخواد ب خانوادم چیزی بگم چون خدای نکرده کار زشت بقیه رو به پای تو مینویسن.  میشه حس کنی تو فلان دوستم و ب این چشم من باهات درد و دل کنم و راهنماییم کنی

بعدم ک شروع میکردم اول از خوبیها میگفتم بعد غر میزدم.

تازه بعدشم ازینکه غر زدم و اون گوش داده تشکر و عذرخواهی میکردم

و اینچنین بود تجربه‌ی من 

خانم آقای دکتر

بقیه رو نمیدونم ولی نگاه به فیلما نکن زنوشوهر میشینن باهم حرف میزنن دردودل میکنن از ضعف هاشون میگن ازترس هاشون میگن من خودم هشت ساله ازدواج کردم دوکلمه باشوهرم نتونستم تا حالا دردودل کنم یا مسخره کرده یا گوش نداده یا ازنظر اون چیز مهمی نبوده

بقیه رو نمیدونم ولی نگاه به فیلما نکن زنوشوهر میشینن باهم حرف میزنن دردودل میکنن از ضعف هاشون میگن ا ...

دقیقا دیشب ایقد حرف زدم اخرش میگه حرفهای الکی از خودت در میاری اون لحظه انگار یه چیزی زد تو سرم واقعا دلم شکست

خب چطور خودت کنترل میکنی حرف نزنید اخه ادم نیاز به هم صحبت داره

چاره ای ندارم وقتی گوش دادن بلد نیست

یا دعوا راه میندازه 

یا بعدا علیه خودم استفاده میکنه 

گریه می کنم 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
ایقد دیشب گریه کردم چشمم هنوز پف دتره

درکت میکنم 

منم اصلا نمیتونم حرف بزنم یه عالمه حرف تو دلمه 

والانم قهرم انقددلم پره دلم میخوادازاعماق وجودم دادبزنم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

والانم قهرم انقددلم پره دلم میخوادازاعماق وجودم دادبزنم

منم دیشب گفتم من منتظر بودم چرا دیر اومدی دوست دارم بریم با هم قدم بزنیم و وقت بگذرونیم و.... باورت میشه الان قهره،،، اصلا درک نمیکنم من که حرف بدی نزدم

منم دیشب گفتم من منتظر بودم چرا دیر اومدی دوست دارم بریم با هم قدم بزنیم و وقت بگذرونیم و.... باورت ...

پیشونی کجامیشونی

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون