2777
2789
عنوان

صدای عجیب(ترسناک)

319 بازدید | 27 پست

الان نزدیک دوساله تقریبا هرشب از طبقه بالا حدودای ساعت دوازده تا دو شب صدای دویدن میاد ولی دوتا چیز که عجیبه اینه که ما طبقه اخریم و طبقه بالا پشت بومه و اینکه همسایه هامونم بچه کوچیک ندارن همه نوجوون و دانشگاهین

خودم تقریبا به این باور رسیدم که صدای ادم نیست و نمیترسم

خواستم ببینم تجربه مشابه دارید؟

چون خونه قبلی دوستم که مشکل دار بود دقیقا همین صدا میومد

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آقا جنه و خانوم بچه ها

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بله خونه ما میدونم جنه سوره بقره میذارم باصدای بلند 

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

اره من زیاد میشنوم میدونمم ادم نیست نمیترسمم

اره خب چون ندیدم مزاحم بشن یا کاری کنن

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

همون لحظه نرفتین پشت بوم  ببینید چیه؟؟

نه دیشب بازم میومد ولی خب چند دقیقه بعدش بابام رو پشت بوم کار داشت رفت و کسی نبود

خونه ماهم همینه منم فک می کردم جنه

یبار بابام رفته بود رو پشت بوم دیده بود گربه ان 

چند وقت بعد هم بچه ها شونو بدنیا آوردن 

گربه عادت داره شبا بچه هاش رو جابجا کنه 

شبا خونه ساکته بیشتر صداها رو حس می کنی

اره خب چون ندیدم مزاحم بشن یا کاری کنن

گربست 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن