2777
2789

[QUOTE=335935587]الهی. واقعا مردممون دارن به کجا کشیده میشن به جای بهتر داره بدتر میشه ببینیم آینده چه رقم زده[/QUOTE امیدوارم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زعفرون هم میکنی؟ به به نوش جونت 😃👍🏻

امروز نه. من تنها زندگی میکنم برای همین قابلمه کوچیکه. امروز خیلی فراوری کردم. ی دور با آب و فلفل دلمه جوشوندم ابش را دور ریختم دوباره اب ریختم و فلفل دلمه بعدش هویج. بعد اومدو رب را با پیاز نگینی تفت دادم چندتا برگ رزماری. اول کار پاپریکا هم زدم. 

برنج خیسوندم میخام دم پخت کنم بعدش زرشک و زعفرون. بادمجون هم سرخ کردم. خلاصه ترکوندم منی که همیشه تنبلم. شب هم قیمه برای فردا درست کنم من کارمندم ایام هفته تقریبا همش بدون غذا هستم

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

هی خدا موندم به کجا رسیدیم که با یه عکس غذا اینطور میگن... اون موقع ها سایت همیشه تاپیک عکس خرید لبا ...

میدونی خیلی بهم توهین میکردن خانواده شهید بخور بخور هستن خب مگ پدربزرگ من میدونست امتیاز داره ک رفت شهید شد 

باباش فلانع وضعشون فلانه خیلی حرفای زشت میگفتن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

میدونی خیلی بهم توهین میکردن خانواده شهید بخور بخور هستن خب مگ پدربزرگ من میدونست امتیاز داره ک رفت ...

بهشون توجه نکن حرف تو دهن مردم همیشه بوده به فکر خودت باش و خانوادت👍🏻🙂

نوش جونت عالی🙂😃

ممنونم عزیزم🌹

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

میدونی خیلی بهم توهین میکردن خانواده شهید بخور بخور هستن خب مگ پدربزرگ من میدونست امتیاز داره ک رفت ...

من پدرم را ندیدم شهید شده ولی بخدا قسم وضع پدرم عالی بود جوریکه برای پدربزرگ و عموهامم کلی زمین خریده بود. ماها یک عمر حرف شنیدیم حتی از نزدیکترینامون. الان که فقط احتمال میدن جنگ بشه همه از ترس دارند میمیرند و دنبال قایم شدن. بسم الله سفره پهنه هر کی فکر میکنه زندگی سراسر بدبختی ما خیلی گل گلابه بره سر سفره به ما بپیونده. بخدا قسم اونا که اون روز رفتن جلو خمپاره اگر بفکر پول و بچه و... بودن. البته بماند که بعضی ها خونواده هاشون دیگه سواستفاده کردن و من منکرش نیستم ولی اغلب خونواده و بچه هاشون از این سبک زندگی نابود شدن و زجر کشیدن.

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

بودم تو تاپیک🥺بعضیا بی برنامه هستن یه روزه ته حقوق رو درمیارن بعد تا آخر ما بدمیگذرونن اونوقت میبینن هر روز یکی با برنامه غذا درست میکنه میگن از کجا میاره وفلان....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️