2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهشون توجه نکن حرف تو دهن مردم همیشه بوده به فکر خودت باش و خانوادت👍🏻🙂

توجه نمیکنم عزیزم ولی واقعا توهین های زشتی میکنن واقعا بعضی ها اینجا شعور ندارن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

من پدرم را ندیدم شهید شده ولی بخدا قسم وضع پدرم عالی بود جوریکه برای پدربزرگ و عموهامم کلی زمین خرید ...

اره دقیقا

تاپیک جنگ ک شده بود من فقط یه کامنت گذاشتم نوشتم ک شهیدهامون بدون اینکه فکر کن بخاطر کشور رفتن شهید شدن ک تجاوز بهتون نشه و... ولی الان تا یه چیزی شده همه دنبال قایم شدن هستید بنزین پر میکنید فرار کنید بابا چقد باغیرت هستید چقد جربوعرضه دارید گفتم شماها به گرد پای شهدا نمی‌رسید ک بدبخت ها نمیدونستن امتياز و این چیزا هست رفتن شهید شدن جانباز هایی ک نصفه هستن ولی الان نگاه کن دنبال لونه هستن قایم شن بعد اینقد بیتربیت هستن شهدا فحش میدن از صدقه سری اونا ما الان داریم راحت زندگی می‌کنیم مایی ک پدر داریم و فرزند های شهیدی ک عین شما عین مادر من درحسرت گفتن اسم پدر موندن

بودم تو تاپیک🥺بعضیا بی برنامه هستن یه روزه ته حقوق رو درمیارن بعد تا آخر ما بدمیگذرونن اونوقت میبین ...

اره دقیقا‌

بخدا من پدرم با این وضع خوبی داره ولی واس هرچی ما حساب کتاب داریم هیچوقت نشده الکی صرف چیزی بشه من مامانم همیشه میگه من و پدر خیلی زحمت کشیدیم پدرمون دراومد بااینکه جوون بودیم نگشتیم نپوشیدیم جمع کردیم ک الان داریم و استفاده می‌کنیم و شما تو رفاه کامل هستید 

واقعاً پس همون بهترو نذاری

نمیزارم اعصابم راحته یکسره حرف در میارن 

قضاوت و تهمت های الکی میزنن

من میخواستم همه ایده بگیرن ک میزاشتم همه شاد باشن تو این تاپیک هایی ک داغونه و همش ناراحتی دیدم لیاقت ندارن تازه طلبکار هستن 

و اینقد بددهن هستن فحش میدن بجای تشکر ک چیزی دارم یاد میدم

اره دقیقا تاپیک جنگ ک شده بود من فقط یه کامنت گذاشتم نوشتم ک شهیدهامون بدون اینکه فکر کن بخاطر کشور ...

بیخیال خدا خودش همه چیز را میدونه هر کی هم هر چی دلش میخاد بگه. فقط امیدوارم هر کی حسرت اینجور زندگی را داره یک روز دنیاشم که شده تجربه کنه و همه چیشم شامل حالشون بشه اونموقع شاید درک کنند

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

نمیزارم اعصابم راحته یکسره حرف در میارن  قضاوت و تهمت های الکی میزنن من میخواستم همه ایده بگی ...

من خواهرزاده ام بیچاره چند سال پیش معلمی قبول شد همه همکلاسی های نفهمش گفتم سهمیه پدربزرگت را داری تو دانشگاه فرهنگیان شاگرد اول بود اینقدر حسرت سهمیه نداشته اش را خوردن متاسفانه تصادف کرد داداش مرد و اینم سه ساله تو کماست. خدا فقط خودت از دل ما خبر داری

من خواهرزاده ام بیچاره چند سال پیش معلمی قبول شد همه همکلاسی های نفهمش گفتم سهمیه پدربزرگت را داری ت ...

وای خدای من خیلی ناراحت شدم 😔😔😔

یا خدا

وای خدای من خیلی ناراحت شدم 😔😔😔 یا خدا

تو را خدا دعاش کنید خوب بشه. تازه عروس بود. ما خودمون که عمریه زندگی سختی داشتیم دلمون به دوتا نوه خوش بود اونم خدا اینجوری گرفت

تو را خدا دعاش کنید خوب بشه. تازه عروس بود. ما خودمون که عمریه زندگی سختی داشتیم دلمون به دوتا نوه خ ...

وای خدای من

حتما دعا میکنم هرروز دعا میکنم واسش عزیزم

حتما حتما خیلی ناراحت شدم 

اره دقیقا‌ بخدا من پدرم با این وضع خوبی داره ولی واس هرچی ما حساب کتاب داریم هیچوقت نشده الکی صرف چ ...

مادرت درست میگه وموافقم باهاش.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️