2777
2789

دختر چهار تا شوهر گرفته از آخری جدیدا چند ماه جدا شده تو روبیکا شوهرم دیدم ک دنبالش کرده صدرصد شمارش داره علت طلاق دخترم این بوده شوهرش بی پول بوده شوهر من پولداره شوهر عوضیم اونو دنبال می‌کنه چیکار کنم خیلی بهم ریختم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیوه؟ اون مجرده اول طرز فکزتو درست کن مردم رو قضاوت نکنی بعد شوهرتو نگه دار برای خودت 

🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من  و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون

مگه شماره دختر خاله پسرخاله‌هاتون رو ندارید؟؟ تو فضای اجتماعی پس کیا رو دنبال میکنید؟ همین دوست و آش ...

اصلا ب هیچ وجه شوهر من منو نمیزاره روبیکا نصب کنم میگ چیز خوبی نیست 

پشماااااام چهاربار ازدواج کرده؟؟؟ 

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

بیوه؟ اون مجرده اول طرز فکزتو درست کن مردم رو قضاوت نکنی بعد شوهرتو نگه دار برای خودت 

اون بیوست چون جدا شده چهار تا هم شوهر گرفته آخری هم متاهل بود طرف آدم خوبی نیس