2777
2789
عنوان

دوستان در مورد عدد بتام نظر بدید

391 بازدید | 27 پست

سلام دیروز دو روز مونده به پریودی بود که آزمایش دادم با اصرار همسرم مثبت شد و چیزی که هست من بی بی چک ام از روز 23 پریودی یه خط کم رنگ افتاده دقیقا پریروز و دیروز لک لانه گزینی هم داشتم که زیاد نبودفقط روی دستمال دستشویی قابل مشاهده بود ..دیروز با این شرایط آزمایش دادم مثبت شد و بتام 85 بچه ها این میزان بتا طبیعی هست ..اینقد این دو روزه مطالب گوناگون در مورد بتا خوندم استرس گرفتم لطفا کمکم کنید به پزشکم الان دسترسی ندارم .بنظرتون کی بتا رو تکرار کنم ؟

فردا باید آز بدی تا دوبرابر بشه فردا هم جمعس پس فردا بده دو یا دو نیم برابر باید بشه . تبریک میگم

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
  • شیاف پروژسترون چهارصد بگیر از امشب بصورت رکتال استفاده کن حتما
خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیاف پروژسترون چهارصد بگیر از امشب بصورت رکتال استفاده کن حتما

خانومی وقتی لک بینی نداره چرا شیاف استفاده کنه!!!

یه زمانی ژلوفن من بودی از وقتی شدی استامینوفن بقیه دیگه شیاف منم نیستی بی بی😂
شیاف پروژسترون چهارصد بگیر از امشب بصورت رکتال استفاده کن حتما

ممنون دوستم چرا باید شیاف استفاده کنم و اینکه هفته دیگه برم آز بدم ایرادی داره حداقل بزارم یه چهار پنچ روزی از موعدم بگذره ..نظرتون چیه ؟

خانومی وقتی لک بینی نداره چرا شیاف استفاده کنه!!!

اگه بادقت بخونی میگه لک دیدم . منم لک دیده بودم فقط یه روز و دکترم شیاف داد بازم هرجور راحته اصراری نیست

ممنون دوستم چرا باید شیاف استفاده کنم و اینکه هفته دیگه برم آز بدم ایرادی داره حداقل بزارم یه چهار پ ...

بله باید دوروز بعد آز بدی تا دوبرابر شدنشو بفهمی چهارپنج روز دیگه نمیشه . والا بازم برو دکترت بگه 

اگه بادقت بخونی میگه لک دیدم . منم لک دیده بودم فقط یه روز و دکترم شیاف داد بازم هرجور راحته اصراری ...

میگه لک لانه گزینی

یه زمانی ژلوفن من بودی از وقتی شدی استامینوفن بقیه دیگه شیاف منم نیستی بی بی😂