شیدا_قشنگترین_اسم مدیر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 10484 عنوان فتبارک الله بانو🗿🍷 | مشاهده متن کامل بحث + 1739 بازدید | 198 پست باز من قفلی زدم😂🙌آهوی منو کردن شکارش...واس پیدا کردنش،کردم از همه خواهش☹️اون خوش بودش کنار یارش!من خیال میکردم نمیرسه کسی ب دادش؛)دستش تو ی کاسه بود با گرگا🥺🍉 تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡ 1403/01/31 | 09:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نفرین_شده عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 768 با همتونم قهرم😒 چرا اخه کوشولو ███ فرشته عذاب 🇸🇾 Sirya -----> 🇮🇷 IR █ أَعْدَدْتُ لِکُلِّ هَوْلٍ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَ لِکُلِّ هَمٍّ وَ غَمٍّ مَا شَاءَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ نِعْمَةٍ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ رَخَاءٍ الشُّکْرُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ أُعْجُوبَةِ سُبْحَانَ اللَّهِ وَ لِکُلِّ ذَنْبٍ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ لِکُلِّ مُصِیبَةٍ إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ وَ لِکُلِّ ضِیقٍ حَسْبِیَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ قَضَاءٍ وَ قَدَرٍ تَوَکَّلْتُ عَلَى اللَّهِ وَ لِکُلِّ عَدُوٍّ اعْتَصَمْتُ بِاللَّهِ وَ لِکُلِّ طَاعَةٍ وَ مَعْصِیَةٍ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ . اللَّهُمَّ اجْعَلْ صَلَوَاتِ مَلَائِکَتِکَ وَ حَمَلَةِ عَرْشِکَ وَ جَمِیعِ خَلْقِکَ وَ سَمَائِکَ وَ أَرْضِکَ وَ أَنْبِیَائِکَ وَ رُسُلِکَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
شیدا_قشنگترین_اسم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 10484 نه نزنش گناه داره کوچولوعه ☹️🙂جدی؟این کوچولو منو خورده تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡
ومپایر_اعظم عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 10690 اهااان الان متوجه شدم. راستی بهش میگی مری نکنه این معده عصبیه؟ نخیییییر خاک تو سرش اینم اسمش مریمه اسمش بخوره تو فرق سرش😒💔 یه ومپایر با روح بچهگربه...🧛🏻♀️🐈⬛ https://daigo.ir/secret/7228025515
ومپایر_اعظم عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 10690 چرا اخه کوشولو علیییی تو دیگه نه تورو اونور حسابتو میرسم😒💔 یه ومپایر با روح بچهگربه...🧛🏻♀️🐈⬛ https://daigo.ir/secret/7228025515
شیدا_قشنگترین_اسم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 10484 یهو گذاشت رفت بدون خدافظی بعد اومده یهههههه پیام نمیده که تشریفمو اوردم😑💔 😂😂تعلیق بودم میبینی زود قضاوت میکنی😏میخواستم تگت کنم گفتم حالا میبینمت:/ تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡
ومپایر_اعظم عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 10690 ☹️🙂جدی؟این کوچولو منو خورده عهههههه مرییییییییی😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒 یه ومپایر با روح بچهگربه...🧛🏻♀️🐈⬛ https://daigo.ir/secret/7228025515
نفرین_شده عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 768 ☹️🙂جدی؟این کوچولو منو خورده اره این خیلی کوشولوهه از انگشت منم کوشولو تره 💔 ███ فرشته عذاب 🇸🇾 Sirya -----> 🇮🇷 IR █ أَعْدَدْتُ لِکُلِّ هَوْلٍ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَ لِکُلِّ هَمٍّ وَ غَمٍّ مَا شَاءَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ نِعْمَةٍ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ رَخَاءٍ الشُّکْرُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ أُعْجُوبَةِ سُبْحَانَ اللَّهِ وَ لِکُلِّ ذَنْبٍ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ لِکُلِّ مُصِیبَةٍ إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ وَ لِکُلِّ ضِیقٍ حَسْبِیَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ قَضَاءٍ وَ قَدَرٍ تَوَکَّلْتُ عَلَى اللَّهِ وَ لِکُلِّ عَدُوٍّ اعْتَصَمْتُ بِاللَّهِ وَ لِکُلِّ طَاعَةٍ وَ مَعْصِیَةٍ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ . اللَّهُمَّ اجْعَلْ صَلَوَاتِ مَلَائِکَتِکَ وَ حَمَلَةِ عَرْشِکَ وَ جَمِیعِ خَلْقِکَ وَ سَمَائِکَ وَ أَرْضِکَ وَ أَنْبِیَائِکَ وَ رُسُلِکَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
شیدا_قشنگترین_اسم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 10484 از تاپیک برو رو مخمی😒💔 😂تاحالا هیچکی از تاپیک خودم بیرونم نکرده بود😂 تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡
ومپایر_اعظم عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 10690 😂😂تعلیق بودم میبینی زود قضاوت میکنی😏میخواستم تگت کنم گفتم حالا میبینمت:/ بفرما نوش جان💩 یه ومپایر با روح بچهگربه...🧛🏻♀️🐈⬛ https://daigo.ir/secret/7228025515
نفرین_شده عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 768 علیییی تو دیگه نه تورو اونور حسابتو میرسم😒💔 بخداااا من چیزی نگفتم ███ فرشته عذاب 🇸🇾 Sirya -----> 🇮🇷 IR █ أَعْدَدْتُ لِکُلِّ هَوْلٍ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَ لِکُلِّ هَمٍّ وَ غَمٍّ مَا شَاءَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ نِعْمَةٍ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ رَخَاءٍ الشُّکْرُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ أُعْجُوبَةِ سُبْحَانَ اللَّهِ وَ لِکُلِّ ذَنْبٍ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ لِکُلِّ مُصِیبَةٍ إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ وَ لِکُلِّ ضِیقٍ حَسْبِیَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ قَضَاءٍ وَ قَدَرٍ تَوَکَّلْتُ عَلَى اللَّهِ وَ لِکُلِّ عَدُوٍّ اعْتَصَمْتُ بِاللَّهِ وَ لِکُلِّ طَاعَةٍ وَ مَعْصِیَةٍ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ . اللَّهُمَّ اجْعَلْ صَلَوَاتِ مَلَائِکَتِکَ وَ حَمَلَةِ عَرْشِکَ وَ جَمِیعِ خَلْقِکَ وَ سَمَائِکَ وَ أَرْضِکَ وَ أَنْبِیَائِکَ وَ رُسُلِکَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
ومپایر_اعظم عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 10690 😂تاحالا هیچکی از تاپیک خودم بیرونم نکرده بود😂 تاپیک تو نیست😒 یه ومپایر با روح بچهگربه...🧛🏻♀️🐈⬛ https://daigo.ir/secret/7228025515
ومپایر_اعظم عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 10690 اره این خیلی کوشولوهه از انگشت منم کوشولو تره 💔 علیییییییییییی😒😒😒 یه ومپایر با روح بچهگربه...🧛🏻♀️🐈⬛ https://daigo.ir/secret/7228025515
نفرین_شده عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 768 😂تاحالا هیچکی از تاپیک خودم بیرونم نکرده بود😂 بیا کوتاه بیایم. الانه که منو با دندون ریز ریز کنه ███ فرشته عذاب 🇸🇾 Sirya -----> 🇮🇷 IR █ أَعْدَدْتُ لِکُلِّ هَوْلٍ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَ لِکُلِّ هَمٍّ وَ غَمٍّ مَا شَاءَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ نِعْمَةٍ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ رَخَاءٍ الشُّکْرُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ أُعْجُوبَةِ سُبْحَانَ اللَّهِ وَ لِکُلِّ ذَنْبٍ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ لِکُلِّ مُصِیبَةٍ إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ وَ لِکُلِّ ضِیقٍ حَسْبِیَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ قَضَاءٍ وَ قَدَرٍ تَوَکَّلْتُ عَلَى اللَّهِ وَ لِکُلِّ عَدُوٍّ اعْتَصَمْتُ بِاللَّهِ وَ لِکُلِّ طَاعَةٍ وَ مَعْصِیَةٍ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ . اللَّهُمَّ اجْعَلْ صَلَوَاتِ مَلَائِکَتِکَ وَ حَمَلَةِ عَرْشِکَ وَ جَمِیعِ خَلْقِکَ وَ سَمَائِکَ وَ أَرْضِکَ وَ أَنْبِیَائِکَ وَ رُسُلِکَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
شیدا_قشنگترین_اسم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 10484 نخیییییر خاک تو سرش اینم اسمش مریمه اسمش بخوره تو فرق سرش😒💔 ایش تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡
نفرین_شده عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 768 علیییییییییییی😒😒😒 باش باش ███ فرشته عذاب 🇸🇾 Sirya -----> 🇮🇷 IR █ أَعْدَدْتُ لِکُلِّ هَوْلٍ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَ لِکُلِّ هَمٍّ وَ غَمٍّ مَا شَاءَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ نِعْمَةٍ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ رَخَاءٍ الشُّکْرُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ أُعْجُوبَةِ سُبْحَانَ اللَّهِ وَ لِکُلِّ ذَنْبٍ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ لِکُلِّ مُصِیبَةٍ إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ وَ لِکُلِّ ضِیقٍ حَسْبِیَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ قَضَاءٍ وَ قَدَرٍ تَوَکَّلْتُ عَلَى اللَّهِ وَ لِکُلِّ عَدُوٍّ اعْتَصَمْتُ بِاللَّهِ وَ لِکُلِّ طَاعَةٍ وَ مَعْصِیَةٍ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ . اللَّهُمَّ اجْعَلْ صَلَوَاتِ مَلَائِکَتِکَ وَ حَمَلَةِ عَرْشِکَ وَ جَمِیعِ خَلْقِکَ وَ سَمَائِکَ وَ أَرْضِکَ وَ أَنْبِیَائِکَ وَ رُسُلِکَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ