2777
2789
عنوان

تورو خدا بدون قضاوت نظر بدید🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 31 پست
می دونم پیشنهاد بدیه ولی اگه فک می کنی پدرت مرد آرومیه بهش بگو باید بدونه بلاخره می فهمه دیگه اون می ...

اتفاقا خیلییی ادم عصبی ایه

خیلی زیاد

بفهمه بدبخت میشیم

یکی از ترسامم همینه

ولی بابام اعتماد داره ازین ادمایی نیست که گوشی چک کنه

تاحالا دست به گوشیش نزده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روم نمیشه به کسی بگم ولی سعی میکنم با روانشناسم در میون بذارم ببینم چی میگه🥲 خجالت میکشم چند وقت ...

عزیزم اگه پدرت بدونه غرورش خورد میشه البته اگه ادم پرخاشگری باشه اوضاع خیلی بدتر میشه و شاید مامانت تنبیه بدنی کنه  ابروی مامانت همجا میره روی اینده تو هم تاثیر میزاره زن وقتی یکی بیشتر شوهرش بهش محبت کنه  شاید نتونه جلوی خودش بگیره و مسلما نمیدونه که کارش بده

الان وقت خجالت نیست  زندگی شما وپدر مادرت در خطره و ابرو ریزی بزرگیه حتما بی فکر هیچ کاری نکن هیچی  هر چی سریعتر از روانشناس کمک بگیر 

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

اخه نمیخوام بفهمه چتاشونو خوندم واسه منم بد میشه نمیخوام ذهنیتی که ازش دارمو فک کنه خراب شه عزت نفس ...

بذا خراب سه مهم نیس

ارامشت مهم تره

_ چطوری دخترِ شادی باشیم که خراب ب نظر نیایم؟
چشم ممنونم عزیزم امروز وقت میگیرم

دورت بگردم که تو سن کمت باید همچین چیزی رو ببینی حس کنی خدا کمکت میکنی دختر همه چی تموم😍

عزیزم اگه پدرت بدونه غرورش خورد میشه البته اگه ادم پرخاشگری باشه اوضاع خیلی بدتر میشه و شاید مامانت ...

واقعا دلیل خوبی نیس شاید بتونه جلوی خودشو بگیره در هر صورت خیانت کار اشتباهیه

فقط خدا
دوسش دارم اخه و اینکه مامان من قراره حالا حالا ها تو زندگیم باشه نمیخوام یه سری حرمت ها شکسته بشه

بلاخره پای ابروتون ویژه یه وقت دیدی همه فهمیدن و همه چی خراب شد پس تا رشد نکرده جلوشو بگیر

فقط خدا
واقعا دلیل خوبی نیس شاید بتونه جلوی خودشو بگیره در هر صورت خیانت کار اشتباهیه

ختما خیانت کار درستی نیست و هیچ توجیهی نداره ولی نمیشه بدون روانشناس  که علمش داره که در چنین مشکلاتی باید چطور رفتار کردخود ادم تصمیم بگیرع

الان یه شوهر توی دادگاه بخاطر چت همسرش  شکایت کنه میفرستن روانشنلس اونم ۱۰ جلسه

بعضی رفتار ها تصمیماتی که خود ادم میگیره  از روی خشم هیجان هست و اثار مخربی به جا میزاره

شهید این خانم با روانشناس صحبت کنه روانشناسم بگه که مسئله با پدرت درمیون بزار ولی خب  روانشتاس دلیل به این دختر جوان میگه و مطمئنش میکنه که کارش درسته ولی اگه خودش تصمیم بگیره  شاید خودش نتونه ببهشه و تا سال ها اذیت شه

از طرفیم ابروی مادرش رفته  و مادرش اب از سرش میگزره و به کارش ادامه میده اما اگه فرد خبره مشورت بگیره اثار سو لااقل برا روح ی دختر جون نداره

کاس یاد بگیریم رفتار هیجانی و رفتار دلسوزانه کنار بزاریم