2777
2789

بچها من بعد از دوسال بیبی مثبت شده 

ازمایش بتام ۱۲۵۰ بود 

شنبه رفتم سونو ساک و دید ولی جنین نه زمان بارداریم زد کمتر از پنج هفته 

تاالان هیچچچچ مشکلی نبود فقط گاهی دردای شکمی و انقباظاتی شبیه پریود ک زیادم نبود 

دیشب با شوهرم رابطه داشتیم دخول نه 

صب پاشدم انگار خونریزی دارم😭😭😭😭

حس میکنم از لکه بینی بیشتر بود 

تورو خدا بگین چیزی نیست 

الان شیاف پروژسترون ۴۰۰ گذاشتم

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم تا۵ماه داشتم

طبیعیه

بخصوص بچه اول

رحمت پرازرگهای خونیه

گاهی درحدپری داشتم

زیادسنونرو

۱۲هفته

۲۸هفته

۳۹هفته

به خودت هم استرس نده

رابطه برای بارداری مفیده نگران نباش

حتی برای جنین

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

پاشو برو زایشگاه اونجا خودشون می‌دونن چیکار کنن برای بند آوردن خونریزیت

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

منم تا۵ماه داشتم طبیعیه بخصوص بچه اول رحمت پرازرگهای خونیه گاهی درحدپری داشتم زیادسنونرو ۱۲ ...

واقعا راست میگی😭😭😭

غلط کردم بخدا دیگ کاری نمیکنم تورو خدا دعا کنید برام 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
پاشو برو زایشگاه اونجا خودشون می‌دونن چیکار کنن برای بند آوردن خونریزیت

گلم خونریزیم زیاد نیست جوری نیست ک ی بند باشه خونابست😭

واقعا راست میگی😭😭😭 غلط کردم بخدا دیگ کاری نمیکنم تورو خدا دعا کنید برام 

اتفاقاکارخوبی کردی

منم ترسیده بودم

مامای من خیلی خانم مشهوریه توی مشهد

خونسردگفت طبیعیه

واقعاهم طبیعی بود

اصلانگران نباش

دکتربری فقط سیخ کاریت میکنندبدترمیشی

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
اگه میتونی زایشگاه برو. تا شنبه که بری پیش دکترت. 

باشه گلم شیاف زدم فعلا چیزی نیست خوابیدم بلند نمیشم فعلا😭

اتفاقاکارخوبی کردی منم ترسیده بودم مامای من خیلی خانم مشهوریه توی مشهد خونسردگفت طبیعیه واقعاهم ...

خدا خیرت بده 

دکتر خودمم همون اول گفت بهم لکه بینی خونریزی داشتی شیاف بزار طبیعیه 

ولی این بیشتر از لک بود 

خون انگار خونابه بود بیشتر

گلم خونریزیم زیاد نیست جوری نیست ک ی بند باشه خونابست😭

پس انشالله چیزی نیست ولی بازم بری زایشگاه بهتره

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍