میگه یکی که اذیتت مرد چرا چوب بزنی دردش بیاد!؟؟حرف بزن که مرگش بیاد.جاش هم هیچ وقت خوب نمیشه
بدترین حرفی که زدی بهش و فکرمیکنی از درد چوب زدن بدتر بوده براش چی بوده؟!
❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
داغی که روی جگر بزاری.که هروقت اسمت بیاد یاد داغ جگرش بیفته
یعنی چی ببخشید؟!
این حرفو شما گفتین بهش؟!
چون من گفتم یکی ازون بدترین حرفایی که بهش زدین رو
بنویسین
❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌
باسیاست.امروزه نباید با دست بزنی تو گوش کسی یکوقت دستت را میشکنند. باید طرف را کاری کنی که خودزنی کنه.خودش چاقو کنه تو قلب خودش. بعد کنار وایسا لذت ببر ولی بگو آخی دلم کباب شد. که تازه عزیز هم بشی
باسیاست.امروزه نباید با دست بزنی تو گوش کسی یکوقت دستت را میشکنند. باید طرف را کاری کنی که خودزنی کن ...
لطفا یه نمونه از خود زنی مادرشوهرو که توسط خودت بوده بگو
خوب همون کاری که باعث شد شوهرت تو دهن مادرش بزنه رو میشه توضیح بدین؟!
شما چی گفتین به کی گفتین
چی شنیدین کلا چجوری شد که باعث این اتفاق شدین