2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیان خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 32 پست
بعد چرا سنگسار مگر اینهمه مرد هر غلطی کردن چیشد ؟زن مرد نداره انسان جایزالخطاست تو چه میدونی شوهره ک ...

اینم حرفیه واقعا نه من فقط حکم شرعیشو پرسیدم وگرنه با خیانت از سمت هرکسی که باشه مخالفم و خب آره ممکنه از سمت مرد هم پیش بیاد و زنه نفهمه و زندگی کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادون زنا هست 

جرم رابطه نامشروع هست و مجازات حدی نداره سنگسار هم نمیشه

سنگسار به این راحتی نیست ۴شاهد عادل باید شهادت بدن به زنا 

زنایی رخ نداده که اگرم رخ بده اثباتش به راحتی نیست 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
اخه جنسی نبوده که رابطشون

ی زن شوهر با ی مرد داخل خونه باشن و پلیس بهشون برسع یا شوهرش دوتا شاهد مرد داشتع یا ۴ تا شاهد زن داشتع باشع ک دیده زنش با کسی رابطشون هرچی باشع حبس و جریمه دارع

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺

حالا شاید بنده خدا توبه کرده ولیخودتم سنگسار نمیدونی چیه هی تکرار میکنی 

کاری نداشته باش هر چقدرم خوشبخت باشه حتما یه عذاب وجدانی داره و با خدای خودش در میون گذاشته و توبه کرده .سوالای ذهنتو فراموش کن

حسودی میکنی بهش؟بله توبه حقیقی رو خدا میبخشه

نه واقعا حسودی نمیکنم فقط برام سوال بود خدا مواظب زندگیشون باشه واقعا وقتی دیدم چقدر باهم خوبند خیلی خوشحال شدم اینو جدی میگم زندگی همه ما در معرض خطرهای مختلفه خدا خودش حواسش به ما هم باشه

بچه ها میشه برای شفای مریض ما یه صلوات بفرستین و دعا کنین زودتر به هوش بیاد و عملش عالی پیش بره ممنون میشم مهربونا 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
حالا شاید بنده خدا توبه کرده ولیخودتم سنگسار نمیدونی چیه هی تکرار میکنی  کاری نداشته باش هر چق ...

نه میدونم چیز خیلی بدیه🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️میخواستم ببینم این حکم شرعی کلا برای  هر مدل رابطه ای یا فقط رابطه ج ن س که آخرشم نفهمیدم 

ممنون توضیح دادی عزیزم 

خواهش میکنم 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
نه میدونم چیز خیلی بدیه🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️میخواستم ببینم این حکم شرعی کلا برای  هر مدل رابطه ای یا ف ...

واقعا خدا رحم کنه وگرنه با این همه خیانت الان باید روزی چندتا اجرا میکردن 

شنیدم چند سالیه  دیگه انجام نشده و شرایط برای ثابت کردن خیلی سخت شده تا جایی ک میگن اگر ازمایش پزشکی قانونی هم برای وجود اسپرم مثبت بود هم اجرا نمیکنن و یه جوری مسئله رو میبندن