2777
2789
عنوان

با بابام دعوام شد میخواست بزنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1816 بازدید | 63 پست
پس من چی که دلمو شکستن 

عزیزم به نظر من بگو ناراحت شدی تا متوجه کارشون و ناراحتی شما بشن،حالا شاید براشون مهم نباشه و یا توجیه کنن،ولی شما حرفتو زدی و این به نظرم خوبه.

گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.
برا منم هزار بار از این اتفاقها افتاده سعی کردم کمتر رفت و آمد کنم

من اصلا دوست ندارم بیام اینا بخاطر بچه کوچیکه هی میگن بیا خب دیگه نمیگن بزرگه هم بچمه اگه من بیام باید اونم کناربیان باهاش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به نظر من بگو ناراحت شدی تا متوجه کارشون و ناراحتی شما بشن،حالا شاید براشون مهم نباشه و یا توج ...

نه براشون مهمه چون هرکاری داشته باشن من یاشوهرم براشون انجام میدیم دوتا برادر بزرگ دارم که حتی یه قبض برای بابام پرداخت نمیکنن هرکاری باشه یا به من میگن شوهرمم که اژانس در اختیارشونه 

ادم بچه رو ببره پارک مهدکودک بهتره تا ببری جایی که اینجور عذابش بدن

هروز برنامه بچین ببر پارک یک ساعت یا ببر پیاده روی

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝
من اصلا دوست ندارم بیام اینا بخاطر بچه کوچیکه هی میگن بیا خب دیگه نمیگن بزرگه هم بچمه اگه من بیام با ...

هر بار به یه بهونه ای نرو

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

هروز برنامه بچین ببر پارک یک ساعت یا ببر پیاده روی

پارک ازمون دوره ولی هرروز میریم تاب میخوریم تو خیابونا یا بچه های همسایه رو میگم بیان پیش دخترم زندگی بهم میریزن ولی کاریشون ندارم فقط میگم خوشحال باشه بچم

هر بار به یه بهونه ای نرو

تازه دو روزه اومدم اینطوری کردن  شوهرم یه هفته رفته از روزی که رفت هی زنگ زدن بیا هی بهونه اوردن تا مامانم گریع کرد گفت تو قهر کردی نمیای دلم سوخت رفتم گفتم مادره دلش میشکنه

بگو کار دارم دلشونو نشکن یه نصف روز بهشون سر بزن که دلخوری پیش نیاد

خونمون دوره از مامانم نمیتونم هی برم وبیام براهمین نمیذارن برم وقتی شوهرمن میاد ارامش نمیذارن برام هی زنگ میزنن بیا بیا کلا میگن کل ماه اینجا باش ولی ما هرکار خواستیم بکنیم بابچه ات تو چیزی نگی

خدا به زندگیتون برکت بده.

بخدا میگم پدر مادرمن دلم نمیاد اصلا نارحتشون کنم ولی رو دخترم خیلی حساسم دوس ندارم کسی بزنه اش یا اذیتش کنه اینا میگن چون اون بچه است اشکال نداره بزنش یا میگن تقصیردخترته

بخدا میگم پدر مادرمن دلم نمیاد اصلا نارحتشون کنم ولی رو دخترم خیلی حساسم دوس ندارم کسی بزنه اش یا اذ ...

عزیزم درکت میکنم منم رو دخترم خیلی حساسم و 

ناراحت میشم کسی اذیتش کنه.

گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.
خونمون دوره از مامانم نمیتونم هی برم وبیام براهمین نمیذارن برم وقتی شوهرمن میاد ارامش نمیذارن برام ه ...

خب عزیزم شما اولویتت دخترته، 

از طرفی داداشتون هم تو سن حساسی هستش و تو این سن خیلی شیطونه و حرف گوش نمیده و لجبازه

بنابراین رفت و آمد رو کم کن

دیگه خونه خودت بمون تا همسرت بیاد. 

با همسرت که میری خونه مادر

بازم داداشت، دخترتون رو میزنه؟

خب عزیزم شما اولویتت دخترته،  از طرفی داداشتون هم تو سن حساسی هستش و تو این سن خیلی شیطونه و ح ...

اره کلا کار همیشگی میزنش گفتم اگه کاری کرد بیا به خودم بگو نزنش ولی باز میزنه تو کوچه بازی میکنن اونجا میزنش 

ولا دوست دارم کم کنم ولی مامانم صبح که از خواب بیدار میشه یبار زنگ میزنه بیا عصریبار منم میگم اگه نرم دلش میشکنه ومیرم ولی هربار میام خودم عذاب میکشم