2777
2789
عنوان

با بابام دعوام شد میخواست بزنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1816 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین کلا اون پسره ته تغاریه،هرکاری خواسته کرده...کلا هم بچه ها،مخصوصا پسرا(یعنی من بیشتر پسرشو دیدم)یا دست بزن دارن یا گاز میگیرن

مخصوصا به کسی ک کانون توجه باشه یا حس کنن خطره براشون

سعی کن کلا خیلی رو ب روشون نکنی باهم

منتظرم صبح بشه برم فقط موندم بهونه بیارم که کار دارم یا بگم ناراحت شدم و میخوام برم

نه نگو ناراحت شدی دلشون میشکنه

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

منتظرم صبح بشه برم فقط موندم بهونه بیارم که کار دارم یا بگم ناراحت شدم و میخوام برم

بگو ممنون ازتون ولی ناراحت شدم و میخوام برم،خونه خودمون راحت ترم.

گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.

من پدر ندارم

۲ تا داداشم جدا شدن اومدن رو سر مامان من هوار شدن یکیش با یه یچه اومده از ۲ سالگی مامانم داره نگهش میداره تا الان که ۹ سالشه

هر وقت میرفتیم سر بزنیم اون کره خر داداشم که دمار از روزگار ما در میاورد،اونم نبودنی داداشم میخوابید باید همش به بچه میگفتی ساکت تو وسط روز

داداش بززگمم بچمو هی دعوا میکرد یعنی بچه صداشون میکرد اونا میگفتن اه چیه

از حزصم تصمیم گرفتم یه کاری کنم ریخت کسیو نبینم و مهااجرت کردم و الان دهنم صاف شده خخخ

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝
بهشون بگو شما وظیفه دارین وقتی دخترمو میزنه جلوشو بگیرین نه من وقتی تزبیت کردن بلد نیستین خودم ادبش ...

منم همینو گفتم بهشون ولی چون مهمون تو خونه بود زیاد ادامه ندادم ولی الان از ناراحتی قلبم درد گرفته حالا موندم فردا بهونه بیارم که کار پیش اومده میخوام برم یابهشون بگم ناراحت شدم میخوام برم

اصلا نگو ناراحت شدی

فقط برو.بگس ناراحت شدی میگن به جهنم

منم همینو گفتم بهشون ولی چون مهمون تو خونه بود زیاد ادامه ندادم ولی الان از ناراحتی قلبم درد گرفته ح ...

بگی ناراحت شدی شاید راضیت کنن بمونی و همون اش و کاسه باشه

بگو کار پیش اومده باید برم بیشتر از اینم مزاحم شما نشم

ولا بهترین کار رو کردی حداقل ارامش داری

خیلی بهم زور میومد که بچم جایی زو نداره

خونه مادرشوهرمم نمیرقتم از بس دخالت میگردن

راحت شدم

ببین کلا اون پسره ته تغاریه،هرکاری خواسته کرده...کلا هم بچه ها،مخصوصا پسرا(یعنی من بیشتر پسرشو دیدم) ...

دخترم خیلی برادرمو دوست داره ولی اون یاباهاش لج میکنه یا میزنش یا اذیتش میکنه از وقتی هم که زدمش همه بچه ها رو با دخترم قهر کرده که کسی باهاش بازی نکنه

پس من چی که دلمو شکستن 

برا منم هزار بار از این اتفاقها افتاده سعی کردم کمتر رفت و آمد کنم

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭