2777
2789
عنوان

دلیل بیداری تون چیه

141 بازدید | 22 پست

خودم چون از امروز ساعت 3 رفتم تولد بچه ی فامیل شوهرم تا هفت

از هفت هم بابام اومد دنبالم رفتم تولد بابام و زن بابام

یعنی آنچنان بهم خوش گذشت ک حد ندارع

دوتا بچه ی شیری دارم یا باید دهن اون میبستم که گریه نکنه یا باید اونو نگه میداشتم نره ژله و پفیلا هاشونو بریزه 

خونه بابامم ک رفتیم منو خواهرام نفهمیدیم چی خوردیم یا دخترمو میگرفتن یا پسرمو ک تلویزیون شونو نندازه یا از جایی نیفته

دخترمم نظر خورده بود از ساعت ده تا ۱۲ فقط گریه میکرد الان ساکته اما نمیخابع دارم جون میدم از خستگییی

در یک کلام : پشه ها  

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پشه الان ؟؟

اره .. پیشواز تابستون رفتن  

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !