2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما همونی که چند روز پیش گفتی مادر شوهرت مبل مثل شما گرفته؟ آخرش دعوا شد؟ نمیخوام سرزنشت کنم یا بگم اشتباه کردی ولی به نظرت ارزش داشت؟؟؟

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
ای بابا چ لجباژی ای شده. بنظرم تو بی توجهی کن. اون منتظر واکنش توئه وقتی بی توجه بشی بیشتر حرصش میگی ...

من الان موندم دوباره برم بخرم خونمو قفل کنم که نیاد ! 

اصلا یه وضعی شده فعلا هیچ حرفی در موردش نزدم فقط به شوهرم گفتم حالا عزیزجون مگه قبول میکنه گفت حتما قبول کرده که مامان اینو بهم گفت 

ی دقیقه دعوا نکنید....پولاتونو بدین من براتون پس انداز کنم😒

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

شما همونی که چند روز پیش گفتی مادر شوهرت مبل مثل شما گرفته؟ آخرش دعوا شد؟ نمیخوام سرزنشت کنم یا بگم ...

نوشتم دیگه 

پرو پرو اومد 

من عذرخواهی نکردم اونم به روی خودش نیاورد

ولی حالا داره رفتار خودمو نشون میده 

اما من هیچی نگفتم ولی موندم برم مبل بخرم😤چطور نزارم خونمون نیاد 

نه اینکه تیکه بندازم ها، ولی خدا کنه همیشه دغدغه تو و مادرشوهرت در همین حد باشه.

من به شخصه انقد دغدغه سلامتی و بیماری و مالی دارم که مادر شوهرم یه کپی از خود من بزنه و بذاره تو خونش اصلا متوجه نمیشم 

من الان موندم دوباره برم بخرم خونمو قفل کنم که نیاد !  اصلا یه وضعی شده فعلا هیچ حرفی در موردش ...

ن بنظرم صبر کن یه مدت بذار اون خسته بشه بره بخره. بعدش تو بخر. یا اینکه یه مدلی سفارش بده ک اون نتونه بخرع مثلشو

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄