2777
2789

من به تمام آرزوهام رسیدم

اگه چیزی رو الان تو زندگیم ندارم چون آرزو شو نداشتم

ولی الان پشیمونم چرا چیزهای بیشتری از زندگیم نخواستم

لبخند زدن خیلی راحت تره تا بخوای به همه   توضیح بدی چرا حالت خوب نیست!!!!
من به تمام آرزوهام رسیدم اگه چیزی رو الان تو زندگیم ندارم چون آرزو شو نداشتم ولی الان پشیمونم چرا ...

خداروشکر

کدومش خیلی برات مهم بوده؟ میشه بگی آرزهات چی بوده؟

خدایا مرسی        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خخخیلی کم آرزو کردم ینی یه جورایی از ته دل از خدا بخام آرزومو برآورده کنه در حده دو سه بار ازش خواستم که خخخیلی زود برآورده شدن برام،نمیدونم چرا چیز زیاد نمیخام دیت خودم نیس مثلا با اینکه تو اقدامم واس بارداری ولی تا الان نشده تو خلوتم با خدا ازش بپه بخام نمیدونم چرا

سحرم

من همیشه از خدا توقع زیادی نداشتم

همه ارزوها و خواسته هام قابل دسترسی بود و خداروشکر ب همش رسیدم

اول این بود ک به عشقم برسم ک الان شوهرمه😊

دومیش این بود ک یه ارایشگر بشم ک هستم😊

همیشه از خدام دوتا دختر میخواستم ک جفت باشن

و هرکدومو تا اراده کردم با همون اقدام اولیه باردار شدم...

ارزوی مالی و... ایناهم ک داشتن خونه و ماشین بود ک هرکسی داره که اونم خداروشکر بهش رسیدم...

هنوز ارزو زیادی تو دلم دارم امامیدونم الان موقع براورده شدنش نیس پس فعلا  از خدا نمیخوام که هم خیالمو اشفته کنم هم امیدم و از دست بدم...

ارزوهای منطقی و بجا مطعنن هرچه زودتر براورده میشه بی شک😚😘😍😊

😎😀پوزیشن موردعلاقم اینه که من زیر باشم 👇پتــو رو😀👆

نمی‌دونم می‌شه گفت هدف یا آرزو،من بیشتر هدف داشتم اما ارزوشم داشتم 

همیشه دوست داشتم رشته‌ای که سالها عاشقش بودم رو بخونم

همیشه دلم می‌خواست اگه روزی ازدواج کردم همسرم فلان ویژگی‌‌ها رو داشته باشه،هزار ماشاالله همون طور نصیبم شد

مکانِ زندگیم.. خیلی‌ برام مهم بود.. 

همش به لطف خدا ، حمایت پدر مادر عزیزم و همت خودم شد البته با سالها زحمت کشیدن،سختیهای فراوان،زمین خوردنها و دست نکشیدنها ، پشتکار و دقت به انجام رسید....الهی شکر.

من به خدا بدهکارم 

از صمیم قلبم با خلوص تمام آرزو می‌کنم تک تکتون به آرزوهتون برسید  

آنجا که راه نیست,خدا راهگشاست.عضو انجمن دندانپزشکان اروپا و آمریکا,۳۷ ساله

بزرگترین آرزوم رسیدن ب اونی ک عاشقش بودم بود و بهش رسیدم و برآورده شد.الانم بزرگترین آرزوم خلاص شدن از دست همین آقاس. ایشالا برآورده میشه. آرزوهای تحصیلی و کاری هم بهشون تقریبا رسیدم

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……
بزرگترین آرزوم رسیدن ب اونی ک عاشقش بودم بود و بهش رسیدم و برآورده شد.الانم بزرگترین آرزوم خلاص شدن ...

ای وای

خیلی‌ خیلی‌ متاسفم برای همسرتون  

من همیشه از خدا توقع زیادی نداشتم همه ارزوها و خواسته هام قابل دسترسی بود و خداروشکر ب همش رسیدم ...

الهی شکر  

من همیشه از خدا توقع زیادی نداشتم همه ارزوها و خواسته هام قابل دسترسی بود و خداروشکر ب همش رسیدم ...

عزیزم خدارو شکر که به همشون رسیدی ..ولی خیلی از اینهایی که گفتی واسه خیلیا آرزو و بدست آوردنشون سخته 

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》
ای وای خیلی‌ خیلی‌ متاسفم برای همسرتون    

ممنون  

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……