من بچم عین پسر شما بود تو ۷ ماهگی و هی تا صبح ده بار بیدار میشد منم از شیر شب گرفتمش زیادم سخت نبود. ...
شب از شیر گرفتی اشتهاش تو روز خوب نشد ؟ پسر من اول خوب غذا می خورد ولی الان کم غذا می خوره گتم شاید شب شیر نخوره گرسنه بشه صبح با اشتها صبحانه شو بخوره
چرا عزیزم سخته ممنونم انشالله بزرگ میشن راحت تر میشه الان که از ۱۱ منتظرم بخوبن 🤣
اخی ای وای عزیزم خدا حفظشون کنه من ۹و نیم می برمش اتاق خودش تاریکه لالایی براش می زارم شیرش می دم راحت می خوابه چون از سه ماهگی دقیقا همین تایم این روتین و انجام دادم دیگه عادت کرده حتی مهمونی هم باشیم تا ۹ و نیم خودم و می رسونم خونه یا اگه نتونم بیام همونجا می خوابونمش بعد که برای شیر بیدار شد میایم خونه اگه مهمونم داشته باشم عذر خواهی می کنم میام می خوابونمش بعد دوباره می رم پیششون چون سر تایم مشخص خوابوندم دیگه واسه خواب مقاومت نمی کنه بعد نمی زترم زیادم خسته بشه که از خستگی خوابش نبره
اخی ای وای عزیزم خدا حفظشون کنه من ۹و نیم می برمش اتاق خودش تاریکه لالایی براش می زارم شیرش می دم را ...
منم تقریبا روتین دارن و تو خوابشون مشکل ندارم اما الان یه هفتس واکس زدن یکم بد قلق شدن تو شیر خوردن و خوابیدن ...بعد یکیشونو زودتر خوابوندم و متاسفانه سر و صدا کرد و اون یکیو بیدار کرد و دو تا قبراق و سر حال شروع کردن به خنده و شیطونی و منم مجبور شدم چراغو روشن کنم و تازه الان خوابیدن😁
هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند