2777
2789
عنوان

کسی هس به تلگرام وارد باشه

81 بازدید | 14 پست

بچها دوتا اکانت دارم ایدی یه نفر رو با یه اکانتم میزنم شمارشم میفته با اونیکی میزنم نمیفته یعنی اونی که میفته رو طرف سیو کرده؟

تیکر هدفم:)

اره

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

🥲❤️مرسی گلی

میگم شما به اینستا واردی؟

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     
اره چطور

دیدی یسریا وقتی انلاینن اخرین بازدیدشون نمیاد من چطوری پنهان کنم آخرین بازدیدمو؟

برو قسمت تنظیمات اگ انگلیسیه بزن activity  غیر فعالش کن

مرسی عزیزم درستش کردم