2777
2789

سلام دوستای گلم لطفاً برای ظهور سلامتی خوشنودی آقا صاحب الزمان از هممون و شفای بیماران حاجت روایی منتظران و سلامتی و شادی و برکت عزیزانمون و خودمون  و حاجت روایی من هرچی دوست دارید به حضرت فاطمه زهرا وامام علی هدیه بدید صلواتی یا .... با دلهای پاکتون من از تهه دل دعا کنید مشکلاتم حل بشه ممنونم خدا خیرتون بده همینجا از همه تشکر میکنم دیگه یکی یکی ریپلی نمیکنم اجرتون با اهل بیت 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله به هر چی میخوای برسی ❤️اسمم نرگسه 

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

سلام

ان شا الله به حق بی بی دوعالم حاجت روا و دل شاد شید🌹

نجمه خاتونم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

پسر بزرگم برای درسهاش از من گوشی میخواد یتیم هست دعا کن خدا نگاهی به دلش بندازه و خواسته هاش برآورده بشن اسمش اشکان

همسرم کاش دوباره بودی کاش دوباره نفس میکشیدی کاش بزرگ شدن سه تا پسرت را میدیدی زندگی بی تو خیلی سخت میگذره اللهم صلعلی محمد و آل محمد💔

التماس دعا 🌺🌺🌺💜 عزیزم برای سلامتی پدرم دعا کن حالش خوب نیس ممنون 

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓