2777
2789
عنوان

خیانت!!!

496 بازدید | 16 پست

چرا انقدر خیانت زیاد شده وقتی نمی‌خوان طرف مقابل چرا ولش نمیکنن برن؟؟؟ 

چرا زجر کشش میکنن حتی وقتی اونطرف کارایی نکرده و همه جوره پاشون بوده و مثل گل پاکه!!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون نمیخوان نظم زندگیشون بهم بخوره همسرشون به بچه ها میرسه و ...

آره دیگه کلفته بچه هارو بزرگ کنه زندگیرو سرما نگه داره تا آقا از ارش نیفته تو چشم فامیل و آشنا بعد با معشوقشم عشق و حالو 💔💔💔💔💔😔😔😔

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

ینوع بیماری و یه نوع تیپ شخصیتی 

طرف شعور بد بودن خیانت رو نداره که حتی بتونه درک کنه 

و اینکه چرا زیاد شده 

فقر فقر فقر و تکنولوژی

فقر فساد میاره 

تکنولوژی هم میتونه فساد بیاره

ینوع بیماری و یه نوع تیپ شخصیتی  طرف شعور بد بودن خیانت رو نداره که حتی بتونه درک کنه  و ...

چه ربطی داشت اتفاقا پولدار ها بیشتر خیانت میکنن 😕

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

ینوع بیماری و یه نوع تیپ شخصیتی  طرف شعور بد بودن خیانت رو نداره که حتی بتونه درک کنه  و ...

آدم فقیربرعکس کمترخیانت میکنه چون تمام فکروذکرش سیرکردن شکم زن وبچشه الان خیانت توهرقشری هست به یک تیپ جتمعه نبندینش

چه ربطی داشت اتفاقا پولدار ها بیشتر خیانت میکنن 😕

اون پولداری که خیانت میکنه 

فقیر هم باشه خیانت میکنه و جزو دسته بیمار (بیشتر جنسی که بیشعور هم هستن)

مرد که از فقر نمیره خیانت کنه، زن از فقر اگر ذاتش بد باشه میشه زن هرزه و یه سره خیانت