2777
2789

پسر من ۱۲ ساله هست  و اوتیسم خفیف،۳ سال مدرسه عادی رفت که نتونست ،۳ سال هم هست که مدرسه اوتیسم‌میره 

ولی چون سر من مرزی حساب میشه ،مدرسه استثنایی اذیت هست حالا دنبال دنبال مدرسه شناختی هستم منطقه های۱ -۲ -۳  ممنون 

فكر ميكنم ك ثبت نام نكنند. مدرسه شناختي سيستم اموزشيش به جاي مونته سوري شناختي هست..يك شيوه تدريس د ...

ممنون عزیزم

کدوم یکی آز نظر آموزش درسی کمتر سخت میگیرن؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزم کدوم یکی آز نظر آموزش درسی کمتر سخت میگیرن؟؟

كلا شناختي، چيزي به اسم سخت گيري درسي نداره..چون اموزش روتين محوريتشون نيست..ولي همونم باز يك شيوه هست ك هر بچه اي نميتونه باهاش كنار بياد.

موضوع اصلي اينه اين مدارس ك اسم بردم پيش ثبت نام هاشون دي و بهمن بوده..الان زمان ازمون و گزينششون هست..و چون متقاضي زياد دارن ديگه اين زمان خيلي بعيده كسي  رو به ليست اضافه كنن.تازه بين اينا باز دوبار ازمون و مصاحبه و..دارن  و معمولا هم ميان پايه قبول نميكنن..ولي خب بازم تماس بگيريد

شرايط بچه رو توضيخ بدين..سرچ هم كنيد ليست مدارس شناختي مياد.اينايي ك من اسم بردم مدارس مطرح هستن، غير مطرح ها شايد اين تشريفات رو نداشتع باشن

💕