2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام
منم حدود دو سه ماه پیش دنبال یه همچین مشاوره ای بودم 

یکی از اقوام بهم سایت ماوراطب رو پیشنهاد کردن
من با پزشکی که تا حالا باهاشون مشاوره داشتم راضی بودم، باهام تماس گرفتن، فعلا داره روند پیش میره و من مشکلاتم رو به بهبوده
درخواستی هم داشتم پیگیری کردن، اگه واقعا دنبال همچین مشاوره ای هستی یه چک بکن ببین مناسبه برات یا نه
امیدوارم برات کمک کننده باشه 

برای رزرو نوبت مشاوره ( خانواده_فردی_فرزند پروری)

بصورت تلفنی و آنلاین( چت و ویس با مشاور) با شماره زیر تماس بگیرین و یا درصورت عدم پاسخ دهی پیام بذارید تا باهاتون ارتباط برقرار بشه

09199541937

برای اطلاعات بیشتر 👇قسمت امضا رو مطالعه بفرمایین

مشاور خانواده👨‍👩‍👦‍👦( اختلافات زوجین،همسرداری،فردی،کودک)ومشاوره حقوقی⚖ در حوزه خانواده(طلاق_مهریه_نفقه_جهیزیه_حضانت_ولایت_قیمومت_نسب_ارث و دیگر مسائل مربوط به حوزه خانواده)مشاوره بصورت آنلاین یعنی چت و ویس در تمامی پیامرسان ها(✅تلگرام_✅واتساپ_✅روبیکا_✅ایتا_سروش✅_بله_✅گپ_✅آیگپ_✅ایمو)📱📞شماره همراه:09199541937.......آیدی در تلگرام و اینستاگرام:       moshavere_onlineee........آیدی در سایر پیامرسان ها: moshavere_onlinee                         حق المشاوره جلسه یکساعته مشاوره خانواده بصورت تلفنی👨‍👩‍👦‍👦: ۱۹۷تومن        حق المشاوره جلسه سی دقیقه ای مشاوره خانواده بصورت تلفنی👨‍👩‍👦‍👦۱۷۹تومن    حق المشاوره جلسه یکساعته خانواده بصورت آنلاین(ویس و چت)۱۷۹تومن و حق المشاوره تایم نیم ساعته مشاوره بصورت آنلاین:۱۵۹تومن و حق المشاوره جلسه ۱۵ دقیقه ای مشاوره حقوقی⚖ ۱۵۰......تنظیم انواع دادخواست،لایحه،اظهار نامه فقط۲۰۰  تومن......👈پیج اینستاگرام که هرروز کلی نکات آموزشی همراه با روزمرگی هام رو براتون میذارم+ هایلایت رضایتمندی ها و واریزی ها😍:moshavere.onlineee            

عزیزم این مشاور زندگی منو نجات داد قسم خوردم معرفیش کنم به همه تا جبران زحمت کنم براش از مشاوره ایشون فوق العاده راضی بودم، خیلی حرفه ای و کاربلد و منصف و با حوصله هستن حق المشاورشون هم بصورت تلفنی و هم بصورت آنلاین ۹۹ تومنه یکساعته و نیم ساعتشم ۷۹ تومن یعنی کارشون عالیه یکبار برین مشاور همیشگی تون میشه👌

مشاوره حقوقی هم میدن نصف قیمت مشاوره های حضوری 

این شمارشون تو هرپیامرسانی ام پیام بدین جواب میدن تماس هم بگیرین باز جواب میدن

09199541937 

اینم پیج اینستاگرامشونه: moshavere.onlineee