2777
2789

تازه دیروز اومدن خاستگاری و جدیه چون دوس پسرم بوده و دوس داریم همو ولی مشکلی که هست این هست ک ما سطح مالیمون خیلی فرق داره ینی ما خب خونمون ماشینمون شغل پدرم و مادرم و اینا از خانواده نامزدم بالاتره ینی اگ ما ۱۰۰ باشیم اونا ۳۰ ۴۰ هستن و خب تفاوتا کاملا مشخصه ولی من خودم پسررو خیلی دوس دارم اونم چیزی نداره ها ماشین و خونه و اینا نداره هنوز درس میخونه (رشته خوبی میخونه رشته هامون یکیه )ولی خب من دوسش دارم چه گناهی داره مگ خانواده ک دست خود آدم نیست و خودشم ۲۳ سالشه سنی نداره ک بخواد ماشین و خونه داشته باشه خب باهم کار میکنیم میخریم الان مامانم میگه من نمیدمت ب اینا چون هم راهمون دوره هم اینکه هم سطح خانوا ه ما نیستن و تو انتخاب درستی نکردی با این دهاتیا من فامیل نمیخوام بشم 😔

چیکار کنم چجور راضیش کنم مامانمو واقعا طرفو دوس دارم 

همونی که دلش پیش تو گیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با این چیزایی که گفتی قطعا خودتم سه چهار سال دیگه پشیمون میشی از انتخابت

چون تاپیک زیاد دیدم که مثل شما با عشق انتخاب کردن اما به مرور بخاطر بی پولی به شدت پشیمون شدن

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
با این چیزایی که گفتی قطعا خودتم سه چهار سال دیگه پشیمون میشی از انتخابت چون تاپیک زیاد دیدم که مثل ...

داره درس میخونه ننشسته ک بیکار

همونی که دلش پیش تو گیره
داره درس میخونه ننشسته ک بیکار

تا درسش تموم بشه سربازی بره کار پیدا کنه پول جمع کنه واسه خونه و عروسی و ....‌میدونی چند سال گذشته با این تورم 

مادرت حق داره برای ازدواج صرفا علاقه کافی نیست شرایط دیگه هم مهمه