2777
2789

دخترا یه سوال داشتم

پسری که عاشق یه دختر بوده و دختره ولش میکنه میره بعد یه مدت برمیگرده و فرصت میخواد از پسره

پسره دوباره برمیگرده به اون رابطه یا نه ؟!

خودشم یکی دوماهه تو رابطس و بعد ۹ ماه به یه بهونه ای پیام داد 

خودمم پیام دادم جواب داد بهم کلی از دردش و دلخوریاش ازم گفت بهم 

سر کلاسم پیش دوس دخترشه ولی چشمش ب منه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر اشغاله طرف خیانتکاره هول اگر دوست داشت اون یکیو با بکی دیگه نمیرفت تو رابطه تازه خیانتم کنه

نه کات ک میکنن پسره ۴ماه وایمیسع دپ میمونه میگذرونه اون روزارو 

دوسه ماه بعدع اون ۴ ماهه میره رل میزنه 

چه ارزشی داره  یادگرفته دو طرفه بپره  دیگ نباید ارتباط بگیری

من میگم برمیگرده اگه باهاش بیشتر حرف بزنم 

چون حس میکنم میترسه باز ترک بشه از طرف من دوباره اون روزارو اون حالو تجربه کنه 

چشم و دلش مونده دنبالم انگار 

این که داره خیانت میکنه.. ولی بیشتر پسرا همیشه به عشق قبلیشون فک میکنن و اگه دختره برگرده به احتمال ...

نه نه خیانت نیس 

من ولش کردم رفتم ب بهونه های مختلف بخاطر یه سری مشکلات شخصی خودم اینم بعد ۶،۷ ماه رفته تو رابطه ی جدید 

خودمم حس میکنم اگه باهاش حرف بزنم نرم میشه و برمیگرده 

چون اگه واقعا از رابطه ی الانش راضی بود هیچوقت با یه بهونه ب من پیام نمیداد 

و منم دادم جواب نمیداد 

بعد عشق اولش حساب میشم یجورایی خیلیم دوسم داشت و قصدش جدی بود 

ونجا که گفتی پیش دوست دخترش نشسته ولی چشمش دنبال توعه، مطمئن باش چشمش دنبال تموم دختراس

و اینکه با تو هم حرف میزنه و پیام میده ، واسه اینه که اینجور پسرا همزمان چندتا دخترو دوس دارن هندل کنن، دیگه بستگی داره که اون دخترا چقد لج درآر باشن که به همچین موجودی پا بدن

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
پسرا وقتی کات میکنن دیگ برنمیگردن فقط شماره طرفو سیو دارن ی زمانی  قحطی اومد دوباره قبلیو  ...

نه نه این چون من اولینش بودم با خانوادش آشنایی داشتم منو معرفی کرده بود کاملا قصدش جدی بود 

من خودم دلشو شکوندمو با دلیلای مضخرفم رفتم 

با تمامع گذشته ای ک داشتم میگف من دوستت دارم گذشتتم قبول دارم مهم نیس واسم آینده مهمه 

ولی من بد کردم:(

ونجا که گفتی پیش دوست دخترش نشسته ولی چشمش دنبال توعه، مطمئن باش چشمش دنبال تموم دختراس و اینکه ...

اخه من میگم اگه اونجوریه چرا وقتی ازش یکی دو بار خواستم ک بیاد ببینمش گف نمیتونم تا همین حد ک سر کلاس از دور میبینی ب نظرم کافیه 

تو رابطه جدی ام و فلان