2777
2789

یه جوری میگن که انگار بچه گربه مد نظرشونه

زندگیمون یک نواخته بچه میخایم...وای خدا بچه میخام تاتی تاتیش کنم

آقا اصلا بچه و تولید کردن و پرورش دادن یک انسان یک مسعولیته تویی که میگی میخام نباید واسه داشتنش فقط بخای یا مثلا عصای دست بودن یا نمک زندگی🗿واسه نمک برو بچه گوربا بگیر

وختی خودت و همسرت امادگی پرورش و تربیت  یک انسان و فراهم کردن زندگی نرمال و حقوق اولیه مادی و روحی یک انسان رو داشتین تولید کنین

خخخ نمی‌فهمن که ولی

🤍...Guitarist 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غریزه ست دیگه

ما خودمون تا ۱۵ سال بچه نمیخواستیم ولی الان واقعا غریزه بهمون غالب شده و تصمیم گرفتیم به لطف خدا بیاریم

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
غریزه ست دیگه ما خودمون تا ۱۵ سال بچه نمیخواستیم ولی الان واقعا غریزه بهمون غالب شده و تصمیم گرفتیم ...

خب خوبه باید صدتونو هم بزارین سالم هم باشین حتما از نظر روانی 

🤍...Guitarist 

میدونی راستش مدل نوشتنت یه جوری بود که نه تنها تاثیر گذار نبود بلکه باعث میشه ادم گاردم بگیره در مقابلش

قابل توجه اونایی که ناراحتن از دستم😞بابت حرفایی که در جواب بی ادبیاتون شنیدید اگه ناراحت شدید خواستم بگم فدای سرم که ناراحت شدید چون خوب کردم لابد یه کاری کردید یه چیزی گفتید که حقتون بوده جوابشو بشنوید.از این به بعدم برنامه همینه😌من خیلی ارومم تا به دست و پام نپیچی کاریت ندارم پس حد خودتو بدون که جوابی نشنوی که خوشت نمیاد

مشکل اینجاست برای هر شغل و مهارتی باید بری دوره ببینی ،کلی درس و جزوه پاس کنی،ولی برای فرزند پروری که هیچی!و از ۱۸ سالگی هر کسی میتونه بچه بیاره بدون آموزش و آگاهی از نیاز های یه بچه

بله دقیقاً،،من انقدر بچه دلم می خواست ولی خیلی با خودم کلنجار رفتم برای بچه دار شدن،،با یه سری چیزا نمی تونستم کنار بیام،،از عشق به بچه می مردم ولی ۹ سال بچه دار نشدم به خواست خودم.

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

عزیزم ان شالله در آینده یه فرد لایق و شایسته قسمتت بشه و یه ازدواج موفق داشته باشی اون زمان برای فرزند آوری خودت هم انقدر بینش دقیق و درستی داشته باشی 😉

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم