الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | حس میکنم گم شدم اما تلختر از اون کسی #دنبالم نمیگرده ....:)
یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | حس میکنم گم شدم اما تلختر از اون کسی #دنبالم نمیگرده ....:)
خدا مارو زشت آفریده بعد میگه من بین بنده هام فرق نمیزارم 🤣
دقیقااااا، ما فقط تماشاچی هستیم
خوشگلا خواهان زیاد دارن🥲💔
آره حتی اگه اخلاقم داشته باشی بازم یه ایرادی ازت میگیرن که بهت بگن نه
پسر زشت ترین آدم هم حتی اگ باشه ولی اخلاق داشته باشه و عرضه کار کردن داشته باشه عالیه
دختر خوشگلی زشتی اش مهمه
قدرت تو پسرا عرضه داشتنه ولی این بستگی ب خودت داره تنبل باشی یا زرنگ
قدرت تو دخترا خوشگلیه ک ب ناحق بعضیا زشتن
پسر زشت ترین آدم هم حتی اگ باشه ولی اخلاق داشته باشه و عرضه کار کردن داشته باشه عالیه دختر خوشگلی ز ...
و جالب اینه اگ خوشگل باشیم بیشتر طرفدار داریم اگ زشت باشیم کسی ما رو نمیخواد ولی چیزیه ک دست ما نیست
اما واسه پسرا خودشون بخوان کلی دختر طرفدارشون میشن بستگی ب خودشون داره زرنگ باشن یا ن