_۱۳۶۷samira مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 225 عنوان کیا بخت و کارشون و با طلسم سنگین بستن 90 بازدید | 8 پست لطفا بیان بگین چطوری باطل کردین 1403/01/30 | 17:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
memol10 عضویت: 1395/06/01 تعداد پست: 8660 با استغفار و توبه نماز شبدعای توسل فراوان همراه با حالت اضطرارلا یفلح الساحر حیث اتیبا گناهان ریز و درشتمون باعث سنگینی شدیم و با اشتباهاتبما کسب ایدی الناس سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
igreeni عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 145 از کجا فهمیدی طلسم شدی ؟ چیزی پیدا کردی ؟ خدایا ، گمان میکردم برایت سایه ای بیش نیستم اما حضورت را بارها برایم اثبات کردی .. اشک های مرا دیده و آرزوی دیرینه ام را برآورده ساختی ❤️🧷 ... چرا عاشقت نباشم ؟!
_۱۳۶۷samira مدیر استارتر عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 225 با استغفار و توبه نماز شب دعای توسل فراوان همراه با حالت اضطرار لا یفلح الساحر حیث اتی ... لطفا سخنرانی نکن من از ده سالگی بختم بستن برو تاپیک هام و بخون الکی بالای منبر نرو مثل خانم جلسه ای ها
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 40910 مال منو بستن .کار و درس و....با هیچی هم باز نشد . نه دعا نه نماز شب نه نذر هیچی شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
افسر،ارشد،ارتش،اتریش عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7034 لطفا سخنرانی نکن من از ده سالگی بختم بستن برو تاپیک هام و بخون الکی بالای منبر نرو مثل خانم جلسه ای ... داره راهنمایی میکنه حالا اگ حرفشو قبول نداری لااقل ب احترامه زمانی ک رو تاپیکت گذاشته درست صحبت کن 😑 یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥
memol10 عضویت: 1395/06/01 تعداد پست: 8660 لطفا سخنرانی نکن من از ده سالگی بختم بستن برو تاپیک هام و بخون الکی بالای منبر نرو مثل خانم جلسه ای ... توهین نکن سوال پرسیدی جوابت دادم شمام تاپیک های منو بخون سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
anashid76 عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 1521 با استغفار و توبه نماز شبدعای توسل فراوان همراه با حالت اضطرارلا یفلح الساحر حیث اتیبا گناهان ریز و ... عزیزم شما تاپیکات بستس میتونی راهنماییم کنی؟