2777
2789
عنوان

پرپشت کردن موهای ابرو😑

115 بازدید | 14 پست

خانوما من یه مدت بود موهای ابروم میریخت و کنده میشد یعنی دست میکشیدی روشون قشنگ کنده میشد الانم کنده میشه ولی نسبت به قبل کمتر شده ولی ابروهام خیلی نازک شدن اصن خوشم نمیاد🥲خواستم ببینم راهی هس برای حلش؟مثلا روغنی چیزی بزنم روشون دوباره پرپشت میشن مثل قبل؟

آنكه را حُبّ على نيست به دل ، از ما نيست/..ارغوان میبینی؟به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده اند.."/.. او خداوند ناممکن هاست درحالی که تو بر ممکن گریه میکنی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن نارگیل بزن واقعاخیلی خوبه،من نصف ابروهام ریخته بودباروغن نارگیل درستشون کردم

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

سریتا خوبه ولی میگن بعد قطع ریزش میاره

روغن فندق با بادام شیرین مخلوط کن خوبه

روغن کرچک هم خوبه

این تاپیکمو گزارش میزنی لطفا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10305710/%d8%a8%d9%86%d8%b8%d8%b1%d8%aa%d9%88%d9%86-%d8%a7%db%8c%d9%86-%d9%be%d8%b3%d8%b1%d9%87-%d9%87%d8%af%d9%81%d8%b4-%da%86%db%8c%d9%87

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

خواهرم یه پودری درست میکنه هرکی برده اومده دوباره برای بقیه اعضای خانوادشم برده واقعا عالیه خودمم تن ...

تاپیکمو گزارش میزنی گلم لطفا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10305710/%d8%a8%d9%86%d8%b8%d8%b1%d8%aa%d9%88%d9%86-%d8%a7%db%8c%d9%86-%d9%be%d8%b3%d8%b1%d9%87-%d9%87%d8%af%d9%81%d8%b4-%da%86%db%8c%d9%87

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

من بلدنیستم عزیزم

زیر متن تاپیکم سه نقطه هست رو اون بزنی نوشته گزارش

علتشوچی بزنم؟

بزن نامناسب 

بی ادبی 

هر چی دلت خواست

زدم

یه دنیا ممنون