2777
2789

شیشه داره داخلش همه این قرصا 

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

شیشه داره داخلش همه این قرصا 

مهم نیس

قبلا هم استفاده کردم

شیشه زمانی اعتیاد میاره بکشی ولذت ببری

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم نیس قبلا هم استفاده کردم شیشه زمانی اعتیاد میاره بکشی ولذت ببری

من نمی‌دونستم نزدیک دو ماه خوردم 

بعدش که فهمیدم گذاشتمش کنار جوری اذیت شدم که...

موفق باشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

من نمی‌دونستم نزدیک دو ماه خوردم  بعدش که فهمیدم گذاشتمش کنار جوری اذیت شدم که... موفق باشی&n ...

کم‌هم کردی؟

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
کم‌هم کردی؟

آره 

ولی فایده نداشت بعدش تا ولش کردم هم چاقتر شدم هم افسردگی گرفتم که خداروشکر خدارو صد مرتبه شکر از اون زمان گذشتم خداروشکر میکنم که فهمیدم 😔یادم میاد چه سختی کشیدم تمام تنم میلرزه

اگر کسی بخواد استفاده کنه نباید براش سلامتیش مهم باشه و تا آخر عمر استفاده کنه 

چون این ک میخوره اعتیادش از کشیدن بیشتره

خود معتادا وقتی میخان بیشتر کیف کنن شیشه رو میخورن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40