2777
2789
عنوان

کسی علائم دقیق سرطان روده رو میدونه؟جرئت کولونوسکوپی ندارم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 41 پست
وای چه اشتباهی منم با پودر سیر و فلفل تند و جوهر لیمو معدمو داغون کردم 

اره منم کلی پودر سیر و پودر فلفل قرمز و سس فلفل گلوریا میخوردم

الان یه هفتس ترکم

علاوه بر اون خانوادگی اهل میوه و آب هم نیستیم

الان چن روزه دارم تغذیه مو اصلاح میکنم

برام دعا کنید😪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ع ول کن تورو خدا انشاالله سایت صد صدوبیست سال روی سرشون باشه  این فکرارو نکن حالا میری دکتر می ...

التماس دعا😪🙏

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
الان که دیگه ندارم من سالی یه بار زمستون بواسیرم عود میکنه و یه هفته خونریزی دارم داخل مدفوع الان ...

وا خب مشخصه شای روزه گرفتی معدت زخم شده خونریزی معده داری

یا زخم روده داری از همون بواسیرتم میتونه باشه

پس اینهمه احتمال هس به سرط اصلا فک نکن ولی برو اندوسکوپی گولونوسکوپی دقیق بفهمن چیه یدفه راحت شی

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
اره منم کلی پودر سیر و پودر فلفل قرمز و سس فلفل گلوریا میخوردم الان یه هفتس ترکم علاوه بر اون خانو ...

برا لاغری خوردی؟؟

تو زیر دست وپا نبودی هیچوقت. همدم بودی سنگ صبور بودی بهترین عشق دنیا بودی از سرمنم زیاد بودی من شرایطم خوب نبود😔توبمون صبوری کن من درستش میکنم همه چی درست میشه بخدا

اره منم کلی پودر سیر و پودر فلفل قرمز و سس فلفل گلوریا میخوردم الان یه هفتس ترکم علاوه بر اون خانو ...

خدا بهتون سلامتی بده، توکل به خدا، خودتون هم مراقب باشید و حتما پرهیزتون رو ادامه بدید

ما مورد داریم علائمش ایناست: درد شکمی. خونریزی با مدفوع. یه بار اسهال یه بار یبوست.بی اشتهایی. افسر ...

اره میدونم خیلی راجع بهش خوندم حتی از زبون خود مریضا

منم استرسی ام بدجور.

یکیشون که میگف پونزده سال سرطان هیچ علائمی نداده بود جز اسهال😢😢😢

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
اره میدونم خیلی راجع بهش خوندم حتی از زبون خود مریضا منم استرسی ام بدجور. یکیشون که میگف پونزده سا ...

شما نترس ازشما اصلا ربطی به این بیماری نداره ولی محض احتیاط برو چکاپ انجام بده ولی خیالت راحت هیچی نیس

تو زیر دست وپا نبودی هیچوقت. همدم بودی سنگ صبور بودی بهترین عشق دنیا بودی از سرمنم زیاد بودی من شرایطم خوب نبود😔توبمون صبوری کن من درستش میکنم همه چی درست میشه بخدا