2777
2789
عنوان

کسی علائم دقیق سرطان روده رو میدونه؟جرئت کولونوسکوپی ندارم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 41 پست
منم مث تو ام شنبه میرم دکتر تاحالا کونولوسکوپی ندادی؟

نه یه بار خواستم برم امادگی قبلشو تخلیه و پاکسازی رودرو نتونستم از اونم میترسم اخه

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
حتما نشستی از گوگل خوندی چرندیاتو که اینو میگی  کولونوسکوپی تا جایی که میدونم با بی هوشی یه یک ...

منم دارم روانی میشم

زیر دنده ام از وقتی روزه گرفتم درد گرفته

نمیدونم این الان معدا اس یا زخم رودمه که باز فعال شده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه یه بار خواستم برم امادگی قبلشو تخلیه و پاکسازی رودرو نتونستم از اونم میترسم اخه

اونو که دارو میدن رودت پاکه پاک میشه

من ۱۵سال پیش رفتم بیهوش هم نکرد

گفت کولیت داری یه زخم وسط روده م

و یکی هم بخاطر بواسیرم

بعدش هم دیگه نرفتم 

اما الان درد دارم 

میترسم سرط باشه😪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

چرا  از آخر کار شروع کردی خودتو عذاب نده.    اولا احتمالا سنت پایینه بعدا دور از جون ظاهرا تو آقایون شایع تره  ثالثا جز اون دسته اس ک درمان داره. و مهمتر از همه خودت میدونی اصل مشکلت چیه دیگه نگران یه احتمال ضعیفی که دور از جون اون درصد کم برا همه هست الان همه بیان کاسه چ کنم دس بگیرن 😑  نترس بابا   برو دکتر زودتر خودتو ازین عذاب نجات بده   یکم دلدار باش بخدا توکل کن.  

اونو که دارو میدن رودت پاکه پاک میشه من ۱۵سال پیش رفتم بیهوش هم نکرد گفت کولیت داری یه زخم وسط رود ...

درد چی داری؟؟

خونریزی از مقعد یا تو مدفوعت داری؟

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
الان ایشون خوبن؟

تا یک ماه پیش خوب بود، چون پارسال رفت شیراز دو نقطه از کبدش رو بمباران کرد ولی متاسفانه دوباره عود کرده و ماهی دوبار شیمی درمانی میشه، روده اش کاملا خوب شد چون یازده سانتش رو بریدن و دیگه برنگشت ولی چون بافت کبد حساسه انگار خوب شدنی نیست، جدیدا رفته برای خودش قبر خریده   

منم دارم روانی میشم زیر دنده ام از وقتی روزه گرفتم درد گرفته نمیدونم این الان معدا اس یا زخم رودمه ...

برین دکتر 

باور کنید ادم میشینه چرت و پرتای گوگل رو میخونه بدتر روانی میشه 

برای گلودرد هم میزنه سرطان حنجره   

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

درد چی داری؟؟ خونریزی از مقعد یا تو مدفوعت داری؟

الان که دیگه ندارم

من سالی یه بار زمستون بواسیرم عود میکنه و یه هفته خونریزی دارم داخل مدفوع

الان زیر دنده ام درد میکنه

بدبختی نمیدونم معده یا روده

از وقتی روزه گرفتم اینجوری شدم

ناگفته نماند ۲ماه پیش هم کرونای گوارشی گرفتم تا تونستم سیر خام و نارنج خوردم فک کنم کولیتم رو فعال کرد

برین دکتر  باور کنید ادم میشینه چرت و پرتای گوگل رو میخونه بدتر روانی میشه  برای گلودرد ...

برای شنبه نوبت گرفتم

ولی روزی ۱۰ بار میشینم گریه میکنم مبادا بچه هام بی مادر شن😪

تا یک ماه پیش خوب بود، چون پارسال رفت شیراز دو نقطه از کبدش رو بمباران کرد ولی متاسفانه دوباره عود ک ...

ترو خدا اینجوری نگید صد درصد خوب میشن درسته که سرطان متاستاز درمانش سخته اما غیر ممکن نیست

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید
تا یک ماه پیش خوب بود، چون پارسال رفت شیراز دو نقطه از کبدش رو بمباران کرد ولی متاسفانه دوباره عود ک ...

وای عزیزم خدا بهش سلامتی بده

الهی بمیرم برات🫂🥲خدا شفابده انشالله توکل به خدا

تو زیر دست وپا نبودی هیچوقت. همدم بودی سنگ صبور بودی بهترین عشق دنیا بودی از سرمنم زیاد بودی من شرایطم خوب نبود😔توبمون صبوری کن من درستش میکنم همه چی درست میشه بخدا

برای شنبه نوبت گرفتم ولی روزی ۱۰ بار میشینم گریه میکنم مبادا بچه هام بی مادر شن😪

ع ول کن تورو خدا انشاالله سایت صد صدوبیست سال روی سرشون باشه 

این فکرارو نکن حالا میری دکتر میگه هیچی نیست به این روزات میخندی

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد