2777
2789

چه قشنگع.

گل طبیعی اصلا بامن رشد نمیکنه

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قشنگع. گل طبیعی اصلا بامن رشد نمیکنه

قربونت

برای چی ؟

پتوس و سانسوریا خیلی گل‌های خوبی هستن واسه آپارتمان 

اونا تو نور کم هم رشد میکنن 

افت خاصی هم نمیگیره 

از اونا تهیه کن و لذت ببر 

قربونت برای چی ؟ پتوس و سانسوریا خیلی گل‌های خوبی هستن واسه آپارتمان  اونا تو نور کم هم ر ...

نمیدونم چرا 

فک کنم مراقبتشونو اصلا بلد نیستم

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
نمیدونم چرا  فک کنم مراقبتشونو اصلا بلد نیستم

مراقبت خاصی نداره عزیز جان

بزارش دم پنجره هر سه چهار روز یکبار انگشتت رو اروم فرو کن تو خاک ببین اگر خشک بود قشنگ سیراب کن تا سری بعدی

کود هم از سم فروشی بخر هر دوبار آبیاری معمولی دفعه سوم با کود بده که نسوزه

هوا سرد شد بزارش تو آشپزخونه اگر نورگیر داره یا یه جایی که سرد نباشه

الآنم که هوا خوبه پنجره رو باز بزار تو روز هوا بخورن

مراقبت خاصی نداره عزیز جان بزارش دم پنجره هر سه چهار روز یکبار انگشتت رو اروم فرو کن تو خاک ببین اگ ...

حتما امتحان میکنم 

انشاالله ایندفعه سانسوریا میگیرم

چه کودی به پتوس میدی اسی جان

برای پتوس کود سه بیست بگیر خوبه ولی من کلا برای همشون از سم فروشی کود گرفتم کود کامل هست عالیه 

همین مقدار کود رو من تا دوسال استفاده میکنم

اینو خریدم ۸۰ هزار تومن

چطور پتوس قلمه بزنم ؟؟تو آب میزارم ریشه میکنه ولی بعد از ریشه تو خاک میزارم میمیره 

برای چی بمیره ؟

ببین من همینارو یه عالمهههه قلمه گذاشتم بعد کاشتن یه مقدار زرد شد و ریخت اینا دیگه مونده یه مدت دیگه همشون رو یه گلدون میکنم

چطور پتوس قلمه بزنم ؟؟تو آب میزارم ریشه میکنه ولی بعد از ریشه تو خاک میزارم میمیره 

برای قلمه گذاشتن مثلاً از اینجا که من تو عکس دستمو گرفتم به صورت کج برش بزن با قیچی بعد تو تا برگ آخر رو برعکس جهت رشد بکن و بزار توی آب و هرروز آب رو خالی کن و دوباره آب بریز داخل شیشه