رستا0795 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 4802 عنوان با چه انگیزه ایی برای بچه دوم اقدام کردید؟ لطفا بگید 108 بازدید | 4 پست من بچه اولمو باردارمکلا حاملگیه طولانیه اگه حاملگی نرمال هم باشه باز کلی فشار رو ادمهچجوری بعضیا سریع دوباره حامله میشن یعنی چقدر توانایی دارنالبته خودم مخالف تک فرزندی امولی خب سوال شد برام هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍 1403/01/30 | 15:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahbanooooam عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 1750 بذار این به دنیا بیاد دوسه سال بعد انگیزه برا دومی پیدا میشه
daryabanoo95 عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 2224 من که تک فرزندی رو ترجیح میدم ولی شوهرم چندتا بچه دوست داره. الان حاملگیم خیلی سخت داره میگذره واقعا دوس ندارم دوباره حامله بشم
آیمان_ماهءزیبا عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 7955 تک فرزندی رو کلا قبول نداریمبچه اولم هم مشکل داره خودمم موندم چع کنمخیلی هم دوست دارم نی نیچنبار باردارشدم سقط شد برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی