2777
2789
من فرتین خونم ۵ بود شده ۱۶ بی نظمی ضربان قلب و خستگی و بی حالی

مارک اهنی که میخوری چیه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همین کم خونیه بی دلیل کبودی 

حالا شنبه میخوام برم دکتر چکاپ کامل بنویسه

حدودا ۲سال پیش ازمایش دادم همه چیم میزون بوده

میترسم نکنه سرط باشه😪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ما مشغول پختن شیره انگور بودیم که دوست همسرم اومدن سر زده و ما بهشون تعارفی یه کیلو دادیم ، وقتی برگشتن خونشون هیچ کدوم از خانواده نخورده لودن فقط خانمه باهاش شربت درست میکرده یا صبحا میخورده ، و اون خانم فقر آهن داشته و سردرد میگرنی شدید ماه بعد که آزمایش میده دکتر میگه معجزه شده تو با قرص خارجی خوب نشدی چی خوردی جدیدا؟ خانمه میگه قرص خاصی نخوردم فقط شیره انگور خوردم 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

من

چون کم خون مینورم آهنم اگه رژیم غیر اصولی  بگیرم زود پایین میاد

قرصای خارجی هم سالها پیش میخریدم(چون گرون بودن یه ورق یه ورق میخریدم)  و آهنم رو فقط سه شماره بالا برد

حدود هشت سال  پیش یه نفر بهم پیشنهاد داد هر روز یا یک روز درمیون گوشتِ قرمز رو (فقط یه تیکه)بزارم تو قابلمه و با آتیش ملایم بپزه و بخورم

اون‌موقع من کمتر از یه کیلو گوشت رو همین کارو کردم و بعدش آزمایش دادم

آهنی که بر اثر رژیم غیر اصولی( وچند ساله) رفته بود یک

و با قرص خارجی بعداز ماهها رفته بود ۴        با اون کار رفت هفتاد

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

ماش ، عدس ، دال عدس ،جوانه گندم ،پرهیز از چای پر رنگ ، اسفناج خوردن بدون ماست ، و... خوبه  موز هم میگن جذب آهن مختل میکنه

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
من 5 روزه دارم فیریتین می خورم 

عزیزم آمپول بهتون نداد دکتر چون من 9بودم بلید هر دو هفته آمپول میزدم نوروبیون

سه ماه طول کشید خوب بشم

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

نه حتما برو چکاب ولی کم خونی شددی که باشه کبودی میاره علائم دیگه نداری

مثلا چه علایمی؟

کولیت روده هم دارم که چن وقته فعال شده ممکنه ازون باشه؟

نوبت دارم واسه کونولوسکوپی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ما مشغول پختن شیره انگور بودیم که دوست همسرم اومدن سر زده و ما بهشون تعارفی یه کیلو دادیم ، وقتی برگ ...

آره این عالیه

یکی از فامیلامون یه سنش بالاس هم قبلا سِرم میزدن از اون گروناش (برا فقر آهن و کمخونی)

میگف از وقتی صبحها شیره انگار میخورم حالم خیلی خوبه

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

ماش ، عدس ، دال عدس ،جوانه گندم ،پرهیز از چای پر رنگ ، اسفناج خوردن بدون ماست ، و... خوبه  موز ...

عه 

یعنی موز نمیزاره آهن جذب بشه آره؟