2777
2789
عنوان

پشت کنکور ماندن یا پیام نور

190 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

من رشتم انسانیه و فارغ‌التحصیل ۱۴۰۱ هستم سال اول واسه کنکور نخوندم و گفتم سال بعد حتما  واسه کنکور زبان فرهنگیان میخونم که باز نخوندم و رفتم فشیال آموزش دیدم ولی به دلیل مسائل مالی نتونستم ادامه بدم چون پول کلاسشو نداشتم

و گفتم سال سوم یعنی امسال که یه هفته دیگه کنکوره میخونم بازم نخوندم و روز به روز افسردگی گرفتم 

و الان وضعیت روحیم داغونه

به نظرتون برم دکتر وضعیتمو اوکی کنم بشینم واسه سال چهارم فرهنگیان زبان بخونم 

یا برم پیام نور یه رشته ای بخونم در کنارش برم منشی  گری و اینا واسه کلاس فیشیال پول جمع کنم و تخصصی ادامه بدم 

نظرتون برام خیلی مهمه ممنون میشم راهنمایی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همه میرن پیام نور؟ 

پیام نور اصلا کلاساش تشکیل نمیشه، اینا چطوری یاد میگیرن پس؟ 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

بنظرم پیام نور 

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃