2777
2789
عنوان

به طرز عجیبی خوشحالم.

| مشاهده متن کامل بحث + 2252 بازدید | 76 پست
یه روز گرم کنار رودخونه توی درکه. من یه کلاه افتابگیر  و روش یه شال ابی اون اونور رودخونه با تی ...

عزیزم ایشاالله خوشبخت و سربلند باشید با هم

خیلی ادم باید قدر این لحظات رو بدونه

خیلی  

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين
اره دیگه     ولی من خیلی دلم نی نی میخواهد دخملم باشه وای عزیزم مامان قربونش بره .تازه ...

وای ماهم عاشق نی نی هستیم ،هرجا بچه میبینیم کلی قربون صدقش میریم  

به نکات زیر توجه شود: 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چی بگم شاید اگه شوهرم یکم اونیکه میخام میشد اینقدرتظاهربه خوشحالی میکردم شایدازته دل خوشحال ...

توکلت به خدا من دعات میکنم حتما

شوهرت مرد خوبیه که زن خوبی مثل تو داره

ناامید نباش باهاش صحبت کن 

شب قبل خواب باهاش حرف بزن بگو دوس داری چه شکلی باشه ارووم بگو .با لبخند

بگو از اینکه زنتم افتخار میکنم ولی اگه این رفنارو داشتی خیلی بیشتر عاشقت میشم

عزیزم ایشاالله خوشبخت و سربلند باشید با هم خیلی ادم باید قدر این لحظات رو بدونه خیلی    

بهم نرسیدیم . صرفا قشنگ ترین خاطره زندگیمه 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
وای ماهم عاشق نی نی هستیم ،هرجا بچه میبینیم کلی قربون صدقش میریم    

منم و شوهرمم ولی خوب من بیشتر یک ذره

انقدر که به همه بچه ها لبخند میزنم شوهرم میگه شده مثل این فیلما که خانومه حامله نمیشه بچه ها از بقیه ماشین ها باهاش بای بای میکنن شده کار تو 

اخه چیکار کنم خوشملن دیگ  

بهم نرسیدیم . صرفا قشنگ ترین خاطره زندگیمه 

اشکال نداره

خدا حتما بهتر از اونو برات کنار گذاشته

توکلت ب خود خدا

ولی بازم همین حست خیلی زیباست  

عشق قشنگ ترین حس دنیاست . چه بهش برسی چه نرسی . من شخصا خوشحالم که حتی اگر بهش نرسیدم عاشق شدن و اینکه عاشقم بشن رو تجربه کردم. قدر عشقت روبدون خیلی قشنگه 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
عشق قشنگ ترین حس دنیاست . چه بهش برسی چه نرسی . من شخصا خوشحالم که حتی اگر بهش نرسیدم عاشق شدن و این ...

عزیزمی  چشم گل من  

ایشالله باز هم و این بار برای همیشه عاشق بشی

عزیزم چه حس خوبی بهم منتقل کردی😍چه ذوق خوبی دارین با گیس طلا😍ایشالا که سفید بخت باشین عزیزم و از چشم بد دور😍واسه منم دعا کنین 

آدم خوبه یِ داستان زندگیِ خودت باش😊
توکلت به خدا من دعات میکنم حتما شوهرت مرد خوبیه که زن خوبی مثل تو داره ناامید نباش باهاش صحبت کن&n ...

ممنون که داری باهام همدردی میکنی میدونی بهش میگم چجوری باش چون گفتم تیپشش نه ظاهرش اونی نبود میخام بهش میگم چجوری باشه اونم خودش فهمیده ولی به دلم نمیشینه خوب اون داره ظاهرسازی میکنه اون ادمی که من میخواست نیست که فقط داره تظاهرمیکنه منم دوستندارم کلا دل چرکیم دودل روهوا مردد هرچیکه میشه اسمش گذاشت قصه میخوام میبینم بعضیاعاشق میشن بهم میرسن وراضین یابادوستداشتن هم ازدواج کردن ازته دل راضین

چیزی ندارم واسه گفتن من یک بیچاره که هی کاربریم غیب میشه باید ورود بزنم😕😟

ببخشید دارم تاپیک غمگین میکنم من میر همیشه نخواسته ادم بده میشم گاهی دلم میگیره احساس تنهایی میکنم همش به سمت تنهایی هول داده میشم انگار

چیزی ندارم واسه گفتن من یک بیچاره که هی کاربریم غیب میشه باید ورود بزنم😕😟
ببخشید دارم تاپیک غمگین میکنم من میر همیشه نخواسته ادم بده میشم گاهی دلم میگیره احساس تنهایی میکنم ه ...

نه عزیزم چرا باید ناراحت بشم یا تو ادم بده باشی

عزیز دل من خواهر خوب من

شما خیلی دلت پره و این کاملا پیداس ولی یکم اسون بگیر نشد که نشد اشکال نداره نشد اون که تو میخواهی 

بخداوندی خدا قسم خیلی ها حسرت زندگیتونو میخورن و این به من ثابت شده که زندگی الان ما ارزوی خیلیاست

خواهر گل من بد نیس با یکی درد و دل حسابی کنی

اگه من خواهرت بودما کلی میخندوندمت تو خونه

اخه به قول همه من خیلی انرژی دارم و گاهی خیلی پرحرف میشم

دوست من خواهر من زندگی انقدر ها هم سخت نیس

باور کن ماه من  

عزیزم چه حس خوبی بهم منتقل کردی😍چه ذوق خوبی دارین با گیس طلا😍ایشالا که سفید بخت باشین عزیزم و از چ ...

فدات بشم دوستم

ایشالله شمام خوشبخت باشی

یک همچین روزی رو برای همه ارزو میکنم از ته دل  

اخی عزیزم مبارکت باشه  

به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.