2777
2789

من الان بیدار شدم صبحی دوبار خواب دیدم که عروسیمه دنباله لباس عروس وارایشگاه بودم.سریع رفته بودم انتخاب کرده بودم وپولشم بیعانه داده بودم.روز عروسیم ارایشگر انقدر زشت درستم کرد لباس عروسمو نگاه کردیم قشنگ بودا ولی بروز نبود منم ناراحت از انتخابم که چکردم همه رو دراوردم وارایشگر ناراحت شد سیاه درستم کرده بودگفتم نمیخام میرم جایی دیگه با ناراحتی زدم بیرون از خاب بیدار شدم خابیدم دوبارع بقیشو دیدم که زنگ زدم خواهرشورم اصلنم وقت نداشتم ۶عروسیم بود ساعت ۲ و۳ دربه در دنباله لباس عروس وارایشگر معروف خوب بودم دیگه ندیدیم لباس عروس بپوشم .فقط اون خابم دیدم که ارایشگر درستم کرد وبعدم همه موهام خراب شد وزشت شدم تو یه تیکه قشنگ بودم که گفتم نمیخام......تعبیرش بده؟؟؟؟؟اینکه انقدر استرس داشتم که هیچ مزون یا رایشگاهی پیدا تمیکردم دیگه

من تعبیرخواب شمارونمیدونم ولی. خودم سال401چندبارپشت سر هم دیدم تو یه عروسی. بزرگیم و فامیلای مادرم اونحا هستن حدودا چاهاریاپنج بار دیدم ولی. مردم لباس مشکی پوشیده بود فردای باراخری ک دیدم پدر بزرگم فوت شد پدر مادرم 

مممممم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان