2777
2789

سلام اول اینکه این اکانت دوست بنده هستش و کاربری من ترکیده😂💔 ازشون امانت گرفتم 

من بین دوراهی سختیم لطفا خانم هایی که تجربه زندگی مشترک دارن بیان😪

من یه مدته با یه پسری توی دوران آشنایی هستیم و قراره هر موقع که من آمادگی داشتم بیان خواستگاری ایشون یک سری ویژگی های خیلی خوب و یکسری ویژگی های خیلی بد دارن🤦‍♀ این وسط منم عاشقشم نمیدونم باید چه راهی رو انتخاب کنم🥺

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
همه ی آدما هم ویژگی خوب دارن هم بد،باید ببینی کدومش میچربه به اون یکی

همه چیش خوبه تقریبا فقط قدش بلند نیست و توهین می‌کنه عصبی بشه🥺 حتی به خانواده هم

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیش خوبه تقریبا فقط قدش بلند نیست و توهین می‌کنه عصبی بشه🥺 حتی به خانواده هم

قد که بستگی به خودتون داره چقدر به ظاهر طرف اهمیت میدین،ولی توهین کردن از نسر من قابل تحمل نیست

هر کجا باشم غمت هست....
قد که بستگی به خودتون داره چقدر به ظاهر طرف اهمیت میدین،ولی توهین کردن از نسر من قابل تحمل نیست

اره منم همینطور بعد از اون طرف عاشقشم انگار کر و کور شدم از یه طرفم میترسم آدم خوبی گیرم نیاد اونم تو این دوره نمیدونم چیکار کنم 💔

اره منم همینطور بعد از اون طرف عاشقشم انگار کر و کور شدم از یه طرفم میترسم آدم خوبی گیرم نیاد اونم ت ...

میفهمم چی میگی،اما فکر کن بعدها جلو بچه حرفای رکیک بزنه شوهرتون واقعا کنار اومدن سخته

هر کجا باشم غمت هست....

سلام🌸🌷

اول یک چهارچوب برای خواستگار ها در نظر داشته باشید

اگر اهل نماز و واجبات هستید این میشه یکی از ملاک ها

اینکه آقا پسر چقدر اهل رعایت لقمه حلال هستند هم دومین ملاک

چقدر مادر و جنس زن رو تکریم میکنند هم سومین ملاک

چقدر غیرت مند هستند یا اینکه شما شرط بذارید با ادامه تحصیل یا کارتون موافقت کنند هم چهارمین ملاکه 

هر ملاکی که خودتون سازگار هستید و درست هست رو در نظر بگیرید

به جنم و زحمت کش بودن خواستگار اهمیت بدید نه به پولدار و شغلِ به خصوصی داشتن

سه جلسه مشاور مذهبی برید که از هردو آزمایش شخصیت شناسی بگیره

تا میزان صبر، اهل گذشت بودن، روحیات، علایق و خشمتون بررسی بشه که شبیه بهم باشید.

درمورد مزاج شناسی هم تحقیق کنید و یک فرد درست رو پیدا و یک جلسه شرکت کنید تا از نظر مزاجی بهم بخورید.

این مراحل رو که طی کردید میتونید با خیال آگاه تری تصمیم بگیرید.

خیلی مهمه....فیلم های آقای سعید عزیزی و حبشی رو در اینترنت جستجو کنید...درمورد خواستگار و ازدواج

دست خدا همراه شماست.