2777
2789

انگشتربخر

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلا 

اگر هم شرایط مالیت اوکیه و این پول مبلغی نیست گوشی عوض کن 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

منم گوشیم همینه کند نشده عالیه طلا بخر و برای سرعت گوشیت ... یا برنامه های اضافت پاک کن یا کش رو خالی کن و یا بزن تنضیمات کارخانه ک البته قبلش باید شماره ها و عکسات رو بریزی رو فلش

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

طلا بخر گوشی گرون ب درد نمیخوره چون هر چ بگذره جدید میاد تو بازار و تو سر اون گوشی میخوره و کلی ازش میافته طلا بخری پولت زیاد میشه اما گوشی بخری ۳سال دیگه ۳۰تومنت میشه نصف

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
پول که دستمون خوب هست خدارو شکر اما واسه گوشی مبلغ سی تومن در نظر گرفتم

بستگی داره به خودتون 

گوشی یه کالای مصرفیه

ولی طلا علاوه بر مصرف سرمایه هم هست

ببین بعدا به پولش احتیاج پیدا میکنی یا نه؟ 

اگه اوضاعتون خوبه که گوشی بگیر بعدا باز پس انداز کن طلا بخر

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

گوشی منم دوساله بود رفتم میخواستم گوشواره بگیرم گفتم ولش کن گوشی جدید گرفتم قبلی رو هم دادم به دخترم

من  چند سال دارم کار میکنم و پس انداز 

امسال ی خونه واسه خودم جدا از خونه شوهرم خریدم

دیگه بعدش رد دادم دارم هررررچی میبینم میخرم 😄

میخوام شروع کنم دوباره طلا بخرم