2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمامی تاپیک هایی که ایجاد کردید

تمامی پست هایی که داخل تاپیک های مختلف گذاشتید

و تمامی اطلاعات کاربری تون به راحتی قابل نمایش هست 

اگر با این موضوع مشکلی ندارید بگید تا نی نی یار رو تگ کنم تا تعلیق شید .

https://abzarek.ir/service-p/msg/2259747

تمامی تاپیک هایی که ایجاد کردید تمامی پست هایی که داخل تاپیک های مختلف گذاشتید و تمامی اطلاعات کار ...

عزمزمه میشه تو تاپیک آخر من تگ کنی من نمیتونم دوروزه تاپیک بزنم

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻
حیفه نکن کاربر قدیمی هستی 

کاربر سال ۸۸ هستم.اون موقع رو با الان مقایسه میکنم واقعا متاسفم میشم برا خودم و مدیر سایت که ایقد وقتمو اینجا تلف کردم.اون سالا خیلی خیلی بهتر بود.

کاربر سال ۸۸ هستم.اون موقع رو با الان مقایسه میکنم واقعا متاسفم میشم برا خودم و مدیر سایت که ایقد وق ...

اره منم قدیمی هستم اما درکت میکنم میدونی چندبار کاربری منو الکی تعلیق کردن! قبول دارم جو اون موقع یه چی دیگه بود 

تمامی تاپیک هایی که ایجاد کردید تمامی پست هایی که داخل تاپیک های مختلف گذاشتید و تمامی اطلاعات کار ...

اشکال نداره.دیگه این از مدیریت افتضاح این سایته.خاک‌بر سرشون فقط پولو میشناسن