2821
2789
عنوان

عجیب ترین سرگذشتی که شنیدین چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 8534 بازدید | 77 پست
شوهر داره و یه دختر با ی مرد متاهل دوست شده(رابطه و اینا)..مرده هیلی لات و فوق پولدار یکی میگه ...

دقیقا یه همچین چیزی چند سال پیش اتفاق افتاد. یه خانم متاهل که باشگاه میرفته با مربی سانس اقایون دوست شده، و در غیاب شوهرش می اوردش خونه، یه روز شوهره میرع سرکار و دوست پسره میاد خونه، شوهره یه چی یادش میره برمیگرده خونه، پسره هم از ترس میره روی تراس، و نمیدونم چی میشه از روی تراس پرت میشه پایین لخت مادرزاد میفته پایین، خونه هم دقیقا سر چهارراه شلوغ شهر، خلاصه پسره میمیره و زنه هم به بدترین شکل ممکن رسوا میشه ، حدود ۵ سال پیش این اتفاق افتاد

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی حرفت عجیبه، دور و بر خودت چی؟؟ زن خوب نیست!! نمیشه ی نفر ی کاری کنه و به همه نسبت بدی

اون خانوم گفتن با یه مرد لاته پول دار بوده و مرده بی آبرو شده یعنی دخترا هم باید از ازدواج بترسن؟

جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد

یکی از اقوام  خواهر جوونش با سرطان از دست میده بعد دختر بزرگشو ۲۸ سالگی با بچه کوچیک از دست میده,بعد دختر وسطی اش درگیر میشه,قبل اینکه دختر وسطی به رحمت بره,پسر کوچیک اش مبتلا میشه در سن ۴۰ سالگی در عرض سه ماه میمیره بعدم دختر وسطی میمیره....خودشم شیمی درمانی میکنه

سه تا بچه اش در اثر سرطان مردن,خودشم درگیر

تازه این وسط دامادشم با کرونا مرد

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..

یکی از فامیلای خیلی دورمون ک متاهل هم هست و چندتا بچه داره و کارش هم قاچاق هستش سه سال پیش با یه خانمی فرار و ازدواج میکنه به مدت یه سال کسی نمیدونست کجاست و ما اینجا وقتی دختر فرار کنه میکشنش ولی خانواده ی این دختره گفتن فقط از زندگیمون حذفت میکنیم 

مرد و زن ب زندگیشون ادامه دادن و مرده کارش قاچاق بود همش محموله های زیادی میوردن براش تا بفروشه از قضا یه هفته پیش یه محموله ی خیلی گنده داشت ک چندتا از کسایی ک باهاش کار میکردن از ورود این محموله با خبر بودن و همون شبش توی بازار به سر فامیلمون شلیک میکنن و میمیره 

الان بعضیا میگن خانواده ی زنه ، مرده رو کشتن چون دخترشون رو برد 

ولی زنش میگه قبل اینکه بمیره باهاش تماس گرفته و مرده به زنش میگه رفیقاش براش آبمیوه خریدن و سرش خیلی گیج میره و محموله هم ناپدید شده و وقتی گوشی فامیلمون رو چک میکنن میبینن کامل فرمت شده و الان شک دارن ب اینکه نکنه کار دوستاش باشه 

ولی از همه بدتر زنش ک باهاش فرار کرد بارداره و نه میتونه برگرده پیش خانوادش و ن میتونه بدون سرپرست بمونه تو خونش و واقعا بلاتکلیف و سردرگمه

و تنها کسی ک این همه جریان براش مهم نیست زن اولشه چون خیلی وقته با کاری ک شوهرش باهاش کرده طلاق عاطفی گرفته و فقط بخاطر بچه هاش مونده بود

پدرم یه دوستی داشت که برادرش با خواهرزاده زنش ازدواج میکنه وچندسال بوده بچع دارنمیشدن وهرکاری میکردن حتی چندماه برای درمان رفتن خارج ولی نتیجه ندادوبرگشتن،بعد دوست پدرم وزنش تصمیم میگیرن که یه بچه بدنیابیارن و بدن به اینا خودشون۲تاپسرو۱دخترداشتن،میگفتن میدونیم وخیالمون راخت بچمون پیش چشم خودمون بزرگ میشه و هم یه کار ثواب میکنیم،زنه حامله شدو۱دختربدنیااورد و دادنش توبیمارستان به اونا،ولی بنده خدازن دوست پدرم بعد یه مدت نتونست بااین موضوع کناربیاد و بچه شو میدیدهمش زجرمیکشیدومیگفت نمیتونم تحمل کنم بچم به کس دیگه ای بگه مامان وحالش خیلی بدشده بود وناراحتی اعصاب گرفت و هرکاری کردن نتونستن بچه رو پس بگیرن،بعد چند وقت زنه که حامله نمیشد،خودش حامله شد و۱دختربدنیاآورد ولی حال زن دوست بابام روز به روز بدترمیشد وبنده خدا بعدچندوقت دق کرد و مرد،اینم بگم دوست پدرم یکی از پولدارترین آدمای شهرشون بود

زندگی عجیب غریب زیاد شنیدم ولی یادم نیست

اما چند روز پیش شنیدم ی اقایی با دختر خاله خانمش رابطه داره

و زمانیکه خانمش کار داره میگه دختر خاله ات بیاد بریم بازار 

خانمشم فک میکنه چون از اول باهم راحت بودن اقااش اینجوری میگه🫡

زندگی عجیب غریب زیاد شنیدم ولی یادم نیست اما چند روز پیش شنیدم ی اقایی با دختر خاله خانمش رابطه دار ...

چرا باید با خاله زنش بره بازار....شاید زنه میدونه آبرو داری میکنه

جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد
چرا باید با خاله زنش بره بازار....شاید زنه میدونه آبرو داری میکنه

نه نمیدونه 

چون از اول باهم. رفت امد داشتن و صمیمی بودن

الانم میگه ک عههه پس تو کار داری من با فلانی برم مثلا فلانجا

پدرم یه دوستی داشت که برادرش با خواهرزاده زنش ازدواج میکنه وچندسال بوده بچع دارنمیشدن وهرکاری میکردن ...

چقدر نامرد که بچشو نداد و باعث فوت اون زنها شد

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
پدرم یه دوستی داشت که برادرش با خواهرزاده زنش ازدواج میکنه وچندسال بوده بچع دارنمیشدن وهرکاری میکردن ...

چقدر نامرد که بچه رو ندادن بهشون

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
چقدر نامرد که بچه رو ندادن بهشون

اخه اونا هم از همون بیمارستان بچه رو آورده بودن وبزرگش کرده بودن،وابسته ش شده بودن ودیگه مثل بچه خودشون شده بود ،و اونها هم از اول روحساب اینکه بچه روبهشون بدن،بچه دارشدن

سلام عزیزم خوبی ؟ میشه بهم بگی دختر دوست مامانت حالش چطوره الان؟😔😔😔

سلام ممنونم شما خوبی

از بیمارستان مرخص شد و برگشته خونه

بدنش سوختگیش زیاده و تحت مراقبته همچنان اما دیگه خطر مرگ رفع شده

چ جالب ک هنوز یادتون مونده اون موضوع

او در بر و ایام به کام است...
سلام ممنونم شما خوبیاز بیمارستان مرخص شد و برگشته خونهبدنش سوختگیش زیاده و تحت مراقبته همچنان اما دی ...

چون خیلی قلبمو تحت تاثیر قرار داد ، خدا میدونه چی کشیده 

ممنونم که جواب دادی حداقل فوت نشده کاش انتقامشو از اون ظالما بگیره کاااااااش 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز