2777
2789
عنوان

پلوپز فقط مارک میگل

2665 بازدید | 14 پست

دوستان اگه خواستین پلوپز چندکاره بگیرید.  فقط مارک میگل.بگیرید. 

من با اینکه پارس خزر رو قبول دارم. بهترین چایسازی،که گرفتیم پارس خزر بوده. ولی متاسفانه پلوپز آرامپزش آشغال بود.  بعد از دوسه بار استفاده دادم سمساری شاید باورتون نشه. قبلش یه مارک خارجی داشتم به اسم استار اونهم همینطور 

تا به این مارک رسیدم.  فوق العاده س  البته قطعاتش خارجیه و همون کارخانخ فلر هست   ولی تو ایران مونتاژ می شه. سایر وسایل این مارک رو ندارم درموردشون نظر بدم. خواستم راهنمایی کنم واسه کسانیکه می خوان پلوپز بخرند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه الان فقط واسه مراسم پلوپز استفاده میشه برنج تو قابلمه یه چیز دیگست

منم قبلا نظرم همین بود. ولی از این پلوپز خیلی خوشم اومد. ته نمی ندازه هرچندساعت هم بمونه.  . بنابراین برنج به هدر نمی ره. البته گزینه ته دیگ هم داره واسه کسانیکه ته دیگ بخوان

بجز پلو دیگه چیکار میکنه

آرامپز داره.  که من توش. آش و سوپ و خورش،هم درست کردم.  البته گزینه هاش،جداست.  سوپ جدا و خورش جدا و که نمی دونم تفاوتش چیه.  گزینه کیک پز هم داره. که اونهم خوب بود. ماست بند که من استفاده نکردم.     ولی گرم نگهدار د پخت تاخیری از برنامه هاشه 

چه خوب ممنون که گفتی. من اگه زودتر با این مارک آشنا می شدم گوشتکوب برقیش ،از همین می خریدم

یکی از اقوام ما کلا جهازش رو لوازم برقی میگل خریده خیلی راضیه منم واقعا راضی هستم مارک جدیدی هست که کارش خوبه 

عالی  چنده قیمتش

بله من پارسال ۲ و خورده ای از باسلام گرفتم.   الان اطلاع ندارم.  یعنی قیمتش هم به نسبت کیفیت و سایر مارکهای خارجی خیلی پایینه.  تو دی جی کالا سرچ کن. پلوپز میگل. مال من مدل ۸۵۰ که ۸ نفره س فکر کنن دقیق یادم نیست. ولی بزرگترش هم هست

عزیزم من یه پلوپز میخوام چون ساغلم بتونم تنظیمش کنم مثلا ۶صبح که میرم بیرون اون دوازده شروع به کار کنه تا وقتی میام غذا داغ باشه. میگل اینطوری هست؟ قیمتش و اینکه چندنفره داره رو بهم بگو

عزیزم من یه پلوپز میخوام چون ساغلم بتونم تنظیمش کنم مثلا ۶صبح که میرم بیرون اون دوازده شروع به کار ک ...

سلام گلم.  بله اتفاقا منم شاغلم و این موارد که گفتی خیلی برام ملاک بود من قبلش پارس خزر داشتم  تنظیم نمی شد.انتظاراتمو اصلا برآورده نکرد با اینکه تعریف می کردند.    این تا ۲۴ یا ۱۲ ساعت دقیق یادم نیست قابل تنظیمه  گرم نگه دار هم داره و تا برگردی غذا داغه. از این جهت خیالت راحت. تازه اگه نخوای برنجت ته دیگ بشه روی ته دیگ نمی ذاری.  ساعتها نرم نگه می داره.  خلاصه عالیه.   .   فقط قیمت و چند نفره. باید برم ببینم بهتون می گم.  تو دیجی کالا هم کامنتها رو بخون  من از مارک میگل فقط همین پلوپز رو دارم البته 

سلام گلم. بله اتفاقا منم شاغلم و این موارد که گفتی خیلی برام ملاک بود من قبلش پارس خزر داشتم تنظیم ...

ببخشید خوبه لایک کردی و گرنه فراموش کرده بودم. ببین مال من مدلش ۸۳۰ بود ولی قیمتش تو دیجی کالا موجود نبود قیمت بگیرم  توی سایت  ترب دوروبر ۴. ۵ تومان بود.   بعد مدل ۸۶۰ شیکتره و بزرگتره. من بودجه م نرسید کمی قیمتش بالاتره.   من یادمه از ترب گرفتم دیجی کالا گرونتره

عزیزم من یه پلوپز میخوام چون ساغلم بتونم تنظیمش کنم مثلا ۶صبح که میرم بیرون اون دوازده شروع به کار ک ...

برو بالاتر گفتم چند و از کجا خریدم. یادم نبود  الان خودمم.  خوندم