2777
2789
عنوان

شوهرم افسردگی بعد زایمان گرفته

371 بازدید | 12 پست

۱۵ روزه زایمان کردم

یه هفته خونه خودم بودم

یه هفته اس اومدم شهرستان خونه مامانم

شوهرمم ۱۴ روز مرخصی دادن بهش

خیلی حساس شده

لباس های بچه وغیره رو بلافاصله میشوره تو آفتاب پهن میکنه

یکم کنار پای بچه سوخته ...کلی غر میزنه 

امشب من اومدم اصلاح کنم دسته تیغ نداشتم ...از همسایه گرفتم...شستم و الکلی کردم

بازم غر میزنه این چه کاریه کردی ...عفونت میگیری

کلا خیلی گیر میده

نمیدونم مال بیکار بودنشه...یا اینکه واقعا افسردگی بعد زایمان گرفته

مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال جفتش ...خیلی دوران عجیبیه اوایل زایمان ..من هم شوهرم سر بچه اولم افسردگی گرفت اما به من نشون نمی‌داد تازه دست کمک من بود اما خودش الان میگ افسردگی داشتم حساس عجیب 

من خودم سر بچه اولم و سومی که الان یک ماهش افسردگی گرفتم شدید

اولا که قدم نو رسیده مبارک عزیزم 

مادرشدنت هم مبارک 

دوماً خب همسرت بابا شده الان حس مسئولیت می‌کنه میخواد یجوری نشون بده توام لباسارو که شست میگفتی مرسی بابای مهربون ❤️ سعی کن به همه چی مثبت نگاه کنی از رفتاراشم معلومه که الان بیشتر دوستون داره و نگران هر دوتونه 

اولا که قدم نو رسیده مبارک عزیزم  مادرشدنت هم مبارک  دوماً خب همسرت بابا شده الان حس مسئ ...

احساس میکنم داره خودشو اذیت میکنه 

چون حساس بوده ولی الان بیشتر شده

مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.

قدم نو رسیده مبارک

ولی منم با دسته تیغ موافقم همسرت درست میگه وسیله ی شخصیه من اگه برای همسرمم باشه استفاده نمیکنم به جاش یه ژیلت بخر

عاقبت در یک شب از شب های دور🌸کودک من پا به دنیا می نهد🌸آن زمان بر من خدای مهربان🌸نام شورانگیز مادر می نهد🌸🤱