2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم ولی بچه ام 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 24 پست

که بچت زیر دست هر ناکسی بزرگ شه ...چقدر ساده ای شما ....

امضامو بخون ....

منتها تو این دو سه سال چراغ خاموش یه حرفه ای مثل خیاطی و ارایشگری یاد بگیر یکم پول جمع کن جداشو‌حالشو ببر ....

بجنگ برای بچت ....

لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪بلاخره به وزن 62رسیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

که بچت زیر دست هر ناکسی بزرگ شه ...چقدر ساده ای شما .... امضامو بخون .... منتها تو این دو سه سال چ ...

این جمله آخرت یکم حالم رو بهتر کرد ممنونم ازت

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.
مادرشوهرت رو بگیر تو دستت نمی‌دونم حرفم چقدر درسته ولی وقتی مادرش اینقدر روش تاثیر داره تو با این شر ...

اون انقدر سیاست داره که خدارو هم با زبونش میچرخونه یکم باهاش حرف بزنی میخواد همه زندگیتو بفهمه 

عزیزم تحمل کن .زندگی متاهلی این سختی ها رو داره خودت نمیتونی با مهربونی وزیرکی شوهرتو طرف خودت کنی؟ش ...

سیاستشرو بلد نیستم بعد این آدمیه باهاش خوب باشم میگه تموم شدتا نفس داری کلفت خانواده ام شو واقعا حرفی ندارم

سیاستشرو بلد نیستم بعد این آدمیه باهاش خوب باشم میگه تموم شدتا نفس داری کلفت خانواده ام شو واقعا حرف ...

عزیزم اندازه نگه دار که اندازه نکوست .هروقت رفتی خونه شون یه کمی کار کن سعی کن کاراییی که تو دید باشه انجام بدی مثلا سفره پهن کن جمع کن بشقاب بیار ولی زیاد تو اشپز خونه نباش که کسی نمیبینه .بچه اتو به خودت وابسته کن که نتونه دوری تو تحمل کنه به بهانه اینکه بچه گریه میکنه برو بغلش کن ارومش کن مثل کلفت کار نکن بچه تو نگه دار .زیاد تو جمعشون خودتو به شوهر و بچه ات وابسته نشون نده .سعی کن رو اعتماد به نفست کار کنی تا بتونی به جا و به موقعش نه بگی.

میفهمم چی میگی منم یکیش رو دارم و شوهرم هم خیلی قبولش داره ولی نه حد شوهر تو که همهی رو بزنه به نام مادرش میگم یعنی قبل از طلاق گرفتن و اینکه بخان جلوت بایستن این راه رو هم امتحان کن درسته عاقلانه نیست و سخته ولی خب باید مادرشوهرت خیالش ازت راحت بشه بدونه که توام به اندازه پسرش رو حرفش حرف نمی زنی و همه جوره مادرت می‌دونی شاید بالاخره کوتاه اومد باید مثل خوده مادرشوهرت باشی تا بتونی از پسش بربیای  تو این فرصت هم سعی کن تو خونه یه مهارتی رو یاد بگیری حتما تو یوتیوب ویدیو های آموزشی هست برای آفیس کار با کامپیوتر حتما نگاه کن و یاد بگیر کنارش هم خیاطی یا آرایشگری زبان حسابداری هر کدوم رو علاقه داری که اگه یه زمانی هم خواستی جدا بشی بتونی راحت کار پیدا کنی و از بداخلاقی های شوهرت و خونواده ی شوهرت اگه میتونی فیلم ضبط کن یه جا مدرک داشته باش اگه خواستی طلاق بگیری با مدرک و دست پر برو دادگاه 

اون انقدر سیاست داره که خدارو هم با زبونش میچرخونه یکم باهاش حرف بزنی میخواد همه زندگیتو بفهمه 

ولی شما زرنگتر از مادرشوهرت باش .وقتی میخواست از زیر زبونت حرف بکشه شما سعی کن حرفی نزنی ساده نباش .خودتو زود وا نده جلوش خامش هم نشو .