2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار خاستگار اومده بودخونمون پسره یک شاخه گل آورده بود. خاهرم گل رو برداشت برد تو اتاق منم هواسم نبودجعبه شیرینی شون رو گذاشتم روی بخاری. داغ شده بود. خواهرای کوچولو و بدجنسمم باهم دعوا میکردن. گفتن مامان نرگس گوز داده تو اتاق. ما تو پذیرایی نشسته بودیم با پسره و مادرش و مادرم خجالت کشیدم. انقدر

ببارم یک خاستگاراومدبرف اومده بود داشتیم آبگوشت می‌خوردیم برقها رفت شب بود مادر و خاهر پسره تو تاریکی اومدن نشستن شمع روشن کردیم. 

یبار یک خاستگاری داشتم آنقدر مذهبی بود پسره سرش پایین بود نزدیک بود بره تو دیوار موقع خداحافظی. 

این بد نیست همینجور یادم امد گفتم بگم

یه خواستگار بود وقتی امد عاشق شد و اخرش گفت تو همونی که من میخوام من تو دلم گفتم ولی تو اونی که من دلم میخواد نیستی

۲۳ سال گذشته پارسال فهمیدم هنوز دلش پیش منه😭😭

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

خواستگار در جریان نیستم ولی دختر پخمه گاگول کم ندیدم فضول ازگل عوض اینکه سرش توکار خودش باشه هی چرت پرت میگه ج.نده لوس ننر فضول گوز هرزه مافیایی سیندرلای احمق بی مصرف  فقط هم چرت و پرت گفتن زر زدن بلده 600من مالونده همه وجودش پیداست میگه تو عشق شوهری انگل پخمه دهاتی لوس ننر گوز روانی ج.نده چس خل عنتر این اواخر هم یه مشت میمون علالدین دیدم هی عر میزنن دری وری میگن هیچ گهی نیستن الا دزد معتاد گوز تنه لش پوچ به جا کارکردن زحمت کشیدن عر زدن بلدن  عنترهای کونی