2777
2789
عنوان

کسایی که سفر شیراز رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2070 بازدید | 33 پست

من آخرا اسفند ۶ روز شیراز بودیم روز اول برید حافظیه بعد روبه روش یه پارک هست اونم قشنگ درختاش شکوفه زد یکم اونورتر حافظیه بالاترش پیاده میشه رفت باغ جهان آرا که خیلی عالیه و بوی گل میده بوش و هواش عالی بود بعد باز از باغ جهان آرا پیاده برید بالاتر دروازه قرآن و مقبره خواجوی کرمانی هست و روبه روشم میدون طاووس و اگ وقت کردید همین روز هم برید مقبره سعدی و  اینک باغ دلگشا هم خیلی قشنگ و نزدیک تقریبا به مقبره سعدی و  یه روز دیگه هم ما رفتیم مسجد نصیرالملک که نور پنجره هاش قشنگ باید قبل ساعت ۱۱ اونجا باشین چون نور اونموقعش خوبه بعدم ۱۱ونیم تا ۲ اینا بخاطر نماز نمیشه عکس گرفت و بعدم باغ نارجنستان که اونم قشنگ دیدیم  و جفتش هم باغ زینت الملوک که باغ زنش و بعدم ارگ کریم خان که اونم بیرونش فقط قشنگ و داخلشم برید ولی سریع ببینین خیلی قشنگ نبود و بعد پیاده برید یکم اونورترش موزه پارس که اونم نرید طوری نیست اگ وقت نداشتین و بعدم حمام وکیل و مسجد وکیل و بازار وکیل و اوناهم سریع میشه دید و نزدیک همدیگه هستند کلا تو یه روز گفتم مث ما میتونید از ۸ونیم صبح تا ۶ عصر مسجدنصیرالملک و باغ نارنجستان و باغ زینت الملک و ارگ کریم خان و موزه پارس و حمام وکیل و مسجدوکیل و بازار وکیل و شبشم رفتیم شاهچراغ ببینید 

شاهچراغ، نارنجستان قوام، خانه زینت الملوک و مسجد نصیرالملک (مسجد صورتی) همه نزدیک هم هستند. همه رو با هم برو ببین. مسجد صورتی بسته به فصل باید ساعت خاص بری وگرنه نور پنجره ها داخل نمیفته. نزدیک مسجد چند تا رستوران سنتی هم هست که خونه های قدیمی رو کردن رستوران اما اغلب،باید از قبل رزرو کنی و غذای سنتی شیراز رو دارن و متاسفانه اسماشون یادم نیست.

بازار وکیل قسمت سرای مشیرش خیلی خوبه، همونجا حمام و مسجد وکیل هم هست، قلعه کریمخان هم همونجاست و موزه پارس که همه رو با هم میتونی ببینی، نزدیک هم هستند. بازار و مسجد و موزه زود میبندن و باید روز بری اما قلعه کریمخان شبش قشنگه، دیگه تصمیم با خودته.

حافظیه و کنارش باغ جهان نما، سعدی و کنارش باغ دلگشا، و باغ ارم هم برو ولی نزدیک هم نیستن، با ماشین هر کدوم رو باید جدا بری.

اگر میخوای بری رستوران هفت خان، نزدیک دروازه قرآن و خواجوی کرمانیه که میتونی همه رو با هم بری. هفت خان یه زمانی باربکیوش خیلی عالی بود، رستورانش بد بود و فست فودش هم خوب بود الان نمیدونم چطور باشه.

تخت جمشید و پاسارگاد و نقش رستم هم که کلا خارج شهر هستن باید با تور یا با ماشین بری.

خیلی اهل رستوران نیستم که بتونم راهنماییت کنم. خوش بگذره

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعااااا کباب شیرازو‌تمی دونستم کوبیده یا جوجه با چیز خاصی داره که برای خودشون باشه من نمی دونم?

نه کباب مخصوص ندارع شیراز منظوزم اینه رستوران هفت خوان و صوفی کباباشون خیلی خوبه 

ولی اومدی شیراز حتما بستنی فالوده شیراز بخرید اصلشو  نزدیک مردوشت هست

من آخرا اسفند ۶ روز شیراز بودیم روز اول برید حافظیه بعد روبه روش یه پارک هست اونم قشنگ درختاش شکوفه ...

اون دو روز بود که گفتم البته روز اول که گفتم اگ وقت نشد شبش میتونی بعد حافظیه و باغ جهان آرا و دروازه قرآن و مقبره خواجوی کرمانی اینا بری دلگشا چون دلگشا رو زودتر میبندت بعد بری مقبره سعدی تا ساعت ده شب باز  ما چون ۶ روز اونجا بودیم ۵ ساعت تو حافظیه موندیم روز اول و تازه یه روزم اضافه اوردیم و روز آخرم باز رفتیم حافظیه و تو ۴ روز خوب میتونی شیراز ببینی و روز دومشم که بهت گفتم نصیرالملک و نارنجستان و...... روز سوم برو طرف غرب شیراز که باغ ارم ببینی بعد ازاونجا برو باغ عفیف آباد خیلی قشنگ من عاشق باغ عفیف آبادشدم و چندین ساعت اونجا بودم کافه اونجا هم رفتیم عادی بود و بعد از اونجا خواستی برو باغ ها قصردشت هم ببین تو اینترنت سرچ کن اگ دوست نداری نرو کوچه و باِ ایناس ما نرفتیم اونو اگ خواستی تو هم نرو بعد برو ا ولی کافه حافظیه دوبار رفتم خیلی خوب قیمتاشم خوب البته غذاش میگن خوب نیست ولی شیک هاش خوشمزه و غذا هم رستوران حضرتی روبه رو شاهچراغ خوب بود 

اون دو روز بود که گفتم البته روز اول که گفتم اگ وقت نشد شبش میتونی بعد حافظیه و باغ جهان آرا و درواز ...

روز آخرم که میشه روز چهارم برو تخت جمشید و نقش رستم و پاسارگاد ما ماشین باهامون نبود با قطار رفته بودیم و یه میلیون ازمون گرفتن بردن اینجاهارو نشون دادن و تازه میگفت بعد عید خیلی بیشتر و با ماشین خودتون برید ولی راحتید و اینکه روز آخر تخت جمشید و بعد نقش رستم و پاسارگاد برید چون خیلی خسته میشید و اگ روز اول اینو برید دیگ حال ندارید روز بعد بگردید و خیلی هم کرم ضدآفتاب بزن و اگ تونستید کلاه لبه دار یا چتر ببرید که آفتاب سوخته نشید من یه ماه پیش اونجا بودم هنوز آفتاب سوختگیم نرفته خیلی سوختم 😔😔😔

روز آخرم که میشه روز چهارم برو تخت جمشید و نقش رستم و پاسارگاد ما ماشین باهامون نبود با قطار رفته بو ...

من همین جوریشم تو تهران می سوزم😂😂خیلی دوره از شیراز

چه خبره اخه