2777
2789
عنوان

کی بلده موهاشو بباشه؟😁😁

105 بازدید | 9 پست

کف سری 

میتونیم برا خودتون ببافین؟ 

چقدر طول کشید برا خودتون بتونیم کف سری ببافین 

نمیتونم🙁

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....

آره خوب میتونم اتفاقا

چندباری تمرین میخواد سخت نیست

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

من برا یکی دیگه ببافم سفت و قشنگ میشه ولی برا خودم شل میشه من همون اول بلد بودم نمی‌دونمم چجوری ولی آسونه باید یه فیلم واضع ببینی تا زود یاد بگیری من چون خیلی با موهام ور میرفتم بیشتر مدل مو هارو خودم کشف میکردم بعد می‌دیدم عه همه بلدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خوب میتونم اتفاقا چندباری تمرین میخواد سخت نیست

تمیز ؟

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....
من برا یکی دیگه ببافم سفت و قشنگ میشه ولی برا خودم شل میشه من همون اول بلد بودم نمی‌دونمم چجوری ولی ...

کف سری خیلی قشنگه 

نمیتونم🙁

تمیز ؟

اگه با تافت و وز گیر و موس باشه آره تمیز در میاد 

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
اگه با تافت و وز گیر و موس باشه آره تمیز در میاد 

موهام بلنده و موح دار

یعنی لخت نیست 

میخوام جدا کنم از بالا تا پایین 

موهای بالا تو دستم شل میشه 

موهام بلنده و موح دار یعنی لخت نیست  میخوام جدا کنم از بالا تا پایین  موهای بالا تو دست ...

ببین جدا که کردی اون یه تیکه ای که میخوای ببافی رو باز بزار بقیه رو ببند

بعد از کف سر تیکه تیکه بباف و اضافه کن، فقط از همون بالا سفت بگیر دستت و

ببین جدا که کردی اون یه تیکه ای که میخوای ببافی رو باز بزار بقیه رو ببند بعد از کف سر تیکه تیکه ببا ...

الان سعی میکنم

مرسی🩶❤️‍🔥