2777
2789

من تقریبا یک سال باهاش تویه رابطه بودم کلی مشکل داشتیم باهم همش قهر میکردیم کلی دختر دورش بودن و بهشون توجه میکرد حتی یکی دوبارم خیانت کرد ولی من واقعا عاشقش بودم اما اون اصلا بهم اهمیت نمیداد ت کل یک سال شاید ده بار تلفنی صحبت کردیم تا اینکه کم کم دیگه باهام حرف نمیزد خیلی سرد جوابمو میداد منم کم کم داشتم به کم بودنش عادت میکردم که یهو یکی اومد ت زندگیم گفت قصدش جدیه و منم دیدم هم قیافش خوبه هم اخلاقش بد نیست هم روی پا های خودشه خب دیگه کلا شماره اون پاک کردم و با این فرد جدید وارد رابطه میشم الا دوماهه که باهاش تویه رابطه ام هیچی دریغ نمیکنه کلی هدیه برام گرفته روزی چندبار تماس میگیره همیشه نگرانمه منو تقریبا به همه رفیقاش و خانوادش آشنا کرده 

امروز بعداز ظهر اکس مو دیدم وسط خیابون خیلی آشفته و ناراحت بود کامل مشخص بود غمگینه نمیدونم چرا ولی خیلی براش ناراحت شدم و دوس داشتم برم بهش دلداری بدم از اینکه با وجود همچین آدمی که داره از محبت بی دریغم میکنه ناراحتم  

شما میگید چیکار کنم؟ 

با پارنترم کات کنم باز برم منت کشی اون؟

یا باید با این حس مقابله کنم؟

اینم بگم تویه این مدت حتی یک بارم جاهای که با اکسم رفتمو نرفتم میترسیدم خاطرات یادم بیاد عذاب بکشم 

عزیزم هیچکدوم از این کارا نکنن جدی میگم یه چی تو شخصیتت این وسط داره میلنگه روان سالم از اون ادم نمیتونه خوشش بیاد و یکی که بهش احترام میزاره و دوسش داره رو ول کنه بره دوباره تو یه رابطه پرحاشیه پرچالش قصد ناراحت کردن و بی احترامی هم بهت ندارم 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.