2777
2789
عنوان

بچهااااای حس ششمی هستین ایا

273 بازدید | 39 پست

توروخدا اگه واقعا حستون قویه بگید...من تحملم پایینه دلم میخواد بدونم نی نیم چیه میشه حستونو بگید اونایی که واقعا رد خور نداره حسشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودتون متولد تیر ماه هستین؟ چون فوق العاده احساساتی و دل نرم هستین ، موی صافی دارین پوست روشنی دارین، مهربونین به همه حتی غریبه کمک میکنین ، مهربونترین دختر فامیلی ، هرچند موقعی که عصبی شی رو فاکتور بگیریم اونموقع دل سنگ مییشی اما کینه ای نیستی ک ادامه بدی ، احتمالا این روزا دلت چیزای  پرنمک و ترش رو بخاد 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

عزیزم فقط اینکه فرقی نمیکنه که اسممو بگم یانه چون اسم خودم حمیرا نیست اخه چون یه سریا میگن اسمتو بگو ...

ن گلم نمیخاد من همینجوری هرچی حس کنم میگم اسم مهم نیست ، یکمم از شخصیتت گفتم اگه درست بود حسمم پس راجب کوچولوت درسته 

چون گاها پیش میاد اشتباه باشه حسم اونوقت گفته هامم برا شخصیت طرف اشتباهه

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

عزیزم خودتون متولد تیر ماه هستین؟ چون فوق العاده احساساتی و دل نرم هستین ، موی صافی دارین پوست روشنی ...

گلم بی زحمت درمورد رابطه ی من هرچی به ذهنت میاد رو میگی؟واینکه جشنم کی هستش؟

کار خوبه خدا درست کنه💫
عزیزم خودتون متولد تیر ماه هستین؟ چون فوق العاده احساساتی و دل نرم هستین ، موی صافی دارین پوست روشنی ...

خیلی دقیق و درست گفتی عزیزم فقط ماه تولدمو تیر گفتی مردادم یه ماه فرقش بود که تویه حدوداس